Αθήνα, Αύγουστος 2019 – Η νέα σχολική χρονιά πλησιάζει! Είσαι έτοιμος να γίνεις ο πολυτιμότερος παίκτης της φετινής σεζόν; Πώς; Από τις 30 Αυγούστου έως τις 28 Σεπτεμβρίου, επισκέψου το ATHENS METRO MALL και γίνε ο Back 2 School MVP  πραγματοποιώντας τις πιο cool σχολικές αγορές, απολαμβάνοντας live αναμεταδόσεις του MundoBasket, λαμβάνοντας μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια και κερδίζοντας υπέροχα δώρα! 

Βγείτε κερδισμένοι… με υπέροχες σχολικές αγορές!

Από τις 30 Αυγούστου, τα καταστήματα του αγαπημένου εμπορικού κέντρου των Νοτίων Προαστίων σας περιμένουν για να εξοπλιστείτε με όλα τα απαραίτητα είδη για τη νέα σχολική χρονιά με μοναδικές επιλογές σε σχολικά, παιχνίδια, αθλητικά, είδη ένδυσης και υπόδησης.

Πρωτάθλημα στη διασκέδαση…

Φέτος το MundoBasket έχει την τιμητική του στο ATHENS METRO MALL! Από τις 30 Αυγούστου έως τις 28 Σεπτεμβρίου ο παίκτης που θα συγκεντρώνει καθημερινά το υψηλότερο σκορ στα διαδραστικά μπασκετικά παιχνίδια* θα κερδίζει μοναδικά δώρα!  

(*η συμμετοχή στο παιχνίδι γίνεται με την επίδειξη αποδείξεων οποιασδήποτε αξίας, της ίδιας ημέρας, στο InfoDesk). 

Για όσους θέλουν να βρίσκονται στην «καρδιά» των εξελίξεων, στο ειδικά διαμορφωμένο ραδιοφωνικό booth (επίπεδο 0), ο Sport-FM θα εκπέμπει live από το ATHENS METRO MALL στους αγώνες που θα συμμετέχει η Εθνική μας Ομάδα και θα κληρώνει μοναδικά δώρα! 

Happy Family Weekends Τον Σεπτέμβριο, κάθε Σάββατο και Κυριακή στα Happy Family Weekends, οι μικροί μας φίλοι περνούν ατελείωτες ώρες διασκέδασης με δημιουργικές κατασκευές, πρωτότυπα παιχνίδια και δραστηριότητες, από τις 11.00 έως τις 16.00 με ελεύθερη είσοδο στον 3ο όροφο του ATHENS METRO MALL. Ακόμα και οι πιο μικροί μας φίλοι (18 μηνών έως 3 ετών) μπορούν στο 4ο επίπεδο να συμμετέχουν σε ειδικές δράσεις που συνδυάζουν αφήγηση παραμυθιών, παιχνίδια και δημιουργικές κατασκευές.

Author

Το όνομα μου είναι Έλενα. Είμαι 32 ετών και η καταγωγή μου είναι από το Άργος. Σύζυγος εδώ και 3 χρόνια και μαμά του Βαγγελάκη.

Write A Comment