Τι σας ετοιμάζω κορίτσια μου…τι σας ετοιμάζω…!!
Τη σελίδα The Mini Prince την ξέρετε; Λοιπόν εγώ τη γνώρισα πέρσι που ετοίμαζα τη βάπτιση του μικρού Βαγγελίνου και σχεδόν ήταν η βασική μου συνοδοιπόρος στις ετοιμασίες καθώς επέλεξα το μεγαλύτερο και βασικότερο μέρος της διακόσμησης της βάπτισης. Και τι δε διάλεξα από εκεί… και name banner, και αερόστατα για το στολισμό της λαμπάδας και του κουτιού της νονάς και αερόστατα για τις χειροποιήτες ποδιές για τους νονούς που ανέλαβε η γιαγιά Θεοδώρα και μέσα σε όλα αυτά εγώ θυμήθηκα να εμπλουτίσω και τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου διαλέγοντας κουτιά για πάνες και κρέμες και μαξιλάρια διακοσμητικά… όλα θα τα δείτε αναλυτικά στις παρακάτω φωτογραφίες.

Αφού λοιπόν είδατε τις δικές μου επιλογές από το The Mini Prince…. Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω ότι το Busy Mama’s Corner σε συνεργασία με το The Mini Prince σας προσφέρουμε ένα πανέμορφο χειροποίητο διακοσμητικό μαξιλάρι.

Τι πρέπει να κάνετε εσείς για να το αποκτήσετε:
LIKE στη σελίδα του Busy mama’s Corner στο Facebook που θα βρείτε ΕΔΩ.
LIKE στη σελίδα του The Mini Prince στο Facebook που θα βρείτε ΕΔΩ.
Σχόλιο και tag έναν τουλάχιστον φίλο σας στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε ΕΔΩ και τέλος ΔΗΜΟΣΙΑ κοινοποίηση της φωτογραφίας αυτής.

ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
1. Δεκτές γίνονται συμμετοχές μόνο από Ελλάδα και μόνο μία συμμετοχή ανά άτομο (ανά προφίλ στο FB) επιτρέπεται.
2. Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα ακολουθήσουν και τα 4 βήματα που περιγράφονται παραπάνω.
3. Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή από τη Δευτέρα 21/11/2016 έως και την Τετάρτη 30/11/2016 τα μεσάνυχτα.
4. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
5. Ο/Η τυχερός/ή αναγνώστης/στρια θα αναδειχθεί με κλήρωση και το όνομά του/της θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Busy Mama’s Corner και τη σελίδα του The Mini Prince στο Facebook όπως επίσης θα ειδοποιηθεί και μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχει δηλώσει, προκειμένου να μας στείλει μία ταχυδρομική δ/νση για να του/της αποσταλούν τα δωράκια . Εφόσον δεν απαντήσει εντός 5 ημερών από τη στιγμή που θα λάβει το σχετικό e-mail, θα επαναληφθεί η κλήρωση.
6.Το δωράκι θα αποσταλεί κατευθείαν από τo The Mini Prince στον/στην τυχερό/ή.
7. Αν επιθυμείς να αφήσεις οποιοδήποτε σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση, μπορείς φυσικά να το κάνεις, αλλά αυτό δεν συνιστά συμμετοχή στην κλήρωση. Για ο,τιδήποτε απορίες έχεις, μη διστάσεις να με ρωτήσεις αφήνοντάς μου σχετικό σχόλιο.

Καλή επιτυχία σε όλους!!!
Μέχρι την επόμενη ανάρτηση σας φιλώ γλυκά,
Έλενα Μ.

Author

Το όνομα μου είναι Έλενα. Είμαι 32 ετών και η καταγωγή μου είναι από το Άργος. Σύζυγος εδώ και 3 χρόνια και μαμά του Βαγγελάκη.

4 Σχόλια

  1. ΣΟΦΙΑ ΔΟΥΚΛΗ Reply

    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ Λ Α Τ Ρ Ε Υ Τ Ι Κ Ο δωρακι μας χαριζετε!! ����
    ��Ευχαριστουμε παρα πολυ και Μ Α Κ Α Ρ Ι ��

  2. Πόσο τα αγαπώ αυτά τα μαξιλαράκια! Μακάρι να κερδίσω φιλενάδα!!! Αυτό με τα αστεράκια μ'άρεσε πολύ! φιλάκια και περαστικούλια σου

  3. Τι όμορφος διαγωνισμος Έλενα! Και πόσο όμορφα πράγματα είχες πάρει για τη βάπτιση!

Write A Comment