Κορίτσια μου σας το έχω ξαναπεί! Στη μεγάλη γειτονιά του Instagram έχω γνωρίσει καταπληκτικούς ανθρώπους. Με κάποιους έχω τη χαρά να γίνω φίλη, με κάποιους μιλάμε ιντερνετικά και ανταλλάζουμε απόψεις και σε άλλους ανοίγω το blogόσπιτό μου και τους φιλοξενώ. Κάπως έτσι συνέβη και με τη Στέλλα. Γνωριστήκαμε τυχαία μέσα από μια ομάδα συνομιλίας στο Instagram για μαμάδες. Την ακολούθησα και ξαφνικά ανακάλυψα ένα account γεμάτο δραστηριότητες για μικρά σποράκια τόσο καλαίσθητο κι όμορφα δομημένο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα accounts του εξωτερικού. Άρχισα λοιπόν να παρακολουθώ την εξαιρετική δουλειά που κάνει με τον μικρούλη της και σκέφτηκα ότι είναι κρίμα όλα αυτά που κάνει να μην τα διαβάζουν ακόμα περισσότερες μανούλες. Κι από την άλλη σκέφτηκα εσάς κορίτσια μου που ψάχνετε όμορφες δραστηριότητες να κάνειτε με το μικράκι σας. Και κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα να προτείνω στην πανέμορφη Στέλλα συνεργασία την οποία με τίμησε και τη δέχτηκε.

Δραστηριότητες δια χειρός Στέλλας

Μέσα από όλα όσα έχει να μοιραστεί η Στέλλα μαζί σας, θέλουμε να σας εμπνεύσουμε και να βρείτε δραστηριότητες που θα οργανώσετε και θα κάνετε κι εσείς με τα μικρά σποράκια σας. Τώρα δε που οι παιδικοί σταθμοί και τα νήπια φτάνουν στο τέλος τους λόγω καλοκαιριού, η Στέλλα θα σας έχει ιδέες για υπέροχες δραστηριότητες για τα παιδάκια σας

Για να αφήσω όμως τώρα τη Στέλλα να σας πει δυο λόγια για την ίδια και για όσα αγαπάει .

“Είμαι η Στέλλα , μαμά του μικρού Άγγελου. Γεννημένη στην Αθήνα και με σπουδές Νανοβιοιατρικής, πάντα με συνέπαιρνε καθετί καλλιτεχνικό. Λάτρης της μίνιμαλ διακόσμησης και του γκρι, μου αρέσει να διακοσμώ το σπιτιού και να φτιάχνω περίεργα και ευφάνταστα γλυκά. Είμαι παιδί του καλοκαιριού αλλά και των Χριστουγέννων, μιας και είναι η πιο δημιουργική γιορτή του χρόνου. Η ζωή μου ξεκίνησε όταν ήρθε στον κόσμο το μικρό μου ταρζανάκι! Ξαφνικά όλος μου ο κόσμος περιστρεφόταν γύρω από αυτόν! Μεγαλώνοντας το μικρό μου αγόρι, και ως νέα και ανήσυχη μαμά αναζητούσα δημιουργικούς και εναλλακτικούς τρόπους ενασχόλησης αλλά και εκμάθησης! Ελπίζω να σας αρέσουν οι ιδέες μου και είμαι σίγουρη ότι αυτό θα μου χαρίσει νέες φιλίες αλλά και εμπειρίες!”

Τη Στέλλα θα την βρίσκετε στο blog στη στήλη “Παιχνίδι με τη Στέλλα” καθώς επίσης στο Instagram αλλά και στο Facebook

Ελπίζω να αγαπήσετε όλα όσα θα ετοιμάζει η Στέλλα για εσάς όπως ξετρελάθηκα κι εγώ μαζί της!

Busy mama


Author

Το όνομα μου είναι Έλενα. Είμαι 32 ετών και η καταγωγή μου είναι από το Άργος. Σύζυγος εδώ και 3 χρόνια και μαμά του Βαγγελάκη.

Write A Comment