Φέτος για πρώτη φορά ο Βαγγελάκης πήγε διακοπές στους παππούδες του στο Άργος. Πέρασε φανταστικά και η εβδομάδα αυτή ήταν μια τεράστια εμπειρία για το μικρό μου που ένιωσε ξαφνικά να μεγαλώνει, να ανεξαρτητοποιείται και να δοκιμάζει τις δυνάμεις του ανεβοκατεβαίνοντας απρόσεχτα πολλές φορές τις σκάλες και τα όόόόόόλα τα πεζούλια στον κήπο του παππού. Μέσα σε όλα αυτά μην ξεχνάς το πρώτο του ποδήλατο, δώρο από τον προπάππου του!!! Έτσι δεν έλειψαν τα μικροατυχήματα και τα πρώτα γρατζουνισμένα γόνατα!

Η αλήθεια είναι ότι σε άλλη φάση θα προβληματιζόμουν και θα ανησυχούσα αρκετά μέχρι που έμαθα για το πόσο γρήγορα και εύκολα μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς τέτοιου είδους πληγές με τη βοήθεια της Hansaplast!

Hansaplast

Για πάμε να δούμε και μαζί τα τρία βήματα που μας προτείνει η Hansaplast…

1. Καθαρισμός: Μία καθαρή πληγή είναι το πρώτο βήμα για την βέλτιστη φροντίδα και επούλωση. Για την πρόληψη μολύνσεων, καθαρίστε ανώδυνα την πληγή από βρωμιά και σκόνη με το νέο Hansaplast Σπρέυ Καθαρισμού Πληγών.

HSP_17683_Hansaplast_Routine_Application_Woundspray_PR_4c_Screen (96 dpi)

2. Προστασία: Το δεύτερο βήμα είναι η προστασία της πληγής από τη βρωμιά και τα βακτήρια ώστε να καταστεί εφικτή η επούλωση. Καλύψτε την πληγή με ένα επίθεμα Hansaplast.

HSP_17680_Hansaplast_Routine_Application_Universal_PR_4c_Screen (96 dpi)

3. Επούλωση: Κατά το τρίτο βήμα, διασφαλίστε την ασφαλή και γρήγορη επούλωση της πληγής, αποφεύγοντας σημάδια και ουλές. Εφαρμόζοντας τη νέα Hansaplast Κρέμα Επούλωσης Πληγών τακτικά μέχρι η πληγή να επουλωθεί πλήρως. 

HSP_17682_Hansaplast_Routine_Application_Ointment_PR_RGB_Screen (96 dpi)

Οι ειδικοί της περιποίησης πληγών της Hansaplast συνιστούν τα 3 αυτά απλά βήματα προκειμένου να αποφευχθούν οι μολύνσεις, να υποστηριχθεί η έως και δύο φορές ταχύτερη επούλωση και να βελτιωθεί η εμφάνιση της επιδερμίδας.ΝΕΟ HANSAPLAST ΣΠΡΕΫ ΓΙΑ ΠΛΗΓΕΣ : Για ανώδυνο και αντισηπτικό καθαρισμό της πληγής

Όταν το δέρμα μας τραυματίζεται, η προστατευτική εξωτερική στιβάδα γίνεται εύθραυστη και τότε η σκόνη και τα βακτήρια μπορούν να εισέλθουν στο σώμα μας. Η κατάσταση αυτή μπορεί να προκαλέσει μόλυνση, η οποία επιφέρει περαιτέρω «ζημιά» στην επιδερμίδα μας και καθυστερεί τη διαδικασία επούλωσης. Αν δεν αντιμετωπιστεί γρήγορα, η μόλυνση μπορεί να εξαπλωθεί βαθύτερα και να οδηγήσει σε μία ακόμα πιο σοβαρή κατάσταση για την υγεία μας.

Το νέο Hansaplast Σπρέυ για πληγές είναι μία εύκολη στη χρήση και πρακτική λύση για τον αντισηπτικό καθαρισμό πληγών, όπως τα κοψίματα, οι εκδορές και οι ανοικτές φουσκάλες. Μπορεί, ακόμα, να χρησιμοποιηθεί για χρόνιες πληγές, καθώς και για την φροντίδα μετεγχειρητικών πληγών, σύμφωνα με τις οδηγίες γιατρού.

Συνοπτικά, το Hansaplast Σπρέυ για πληγές:

  • Προστατεύει αποτελεσματικά από την μόλυνση της πληγής
  • Προσφέρει γρήγορη και ανώδυνη εφαρμογή
  • Δεν περιέχει χρωστικές ουσίες και αρώματα
  • Είναι κατάλληλο για χρήση στα παιδιά και την ευαίσθητη επιδερμίδα
  • Είναι εύκολο στη χρήση και ψεκάζει ακόμα και ανάποδα!
Hansaplast

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ HANSAPLAST : Το κατάλληλο επίθεμα για την προστασία κάθε πληγής

Η πληγή, όσο βρίσκεται εκτεθειμένη, είναι ευάλωτη σε διάφορους εξωτερικούς παράγοντες, όπως είναι το νερό και τα βακτήρια, που μπορούν να προκαλέσουν μόλυνση, πρήξιμο και άλλες επιπλοκές. Η ασφαλής προστασία της πληγής είναι το κλειδί για μία ομαλή επούλωση.

Καλύψτε την πληγή με το επίθεμα Hansaplast που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Hansaplast

ΝΕΑ HANSAPLAST ΚΡΕΜΑ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ ΠΛΗΓΩΝ : Συνεχίστε γρήγορα με την επούλωση της πληγής

Όταν τραυματιζόμαστε, συχνά αναμένουμε ότι η πληγή θα επουλωθεί ταχύτατα και χωρίς να αφήσει σημάδι. Εντούτοις, η επούλωση της πληγής είναι μία σύνθετη διαδικασία, που εμπλέκει πολλούς παράγοντες. Οι ειδικοί της Hansaplast συνιστούν τη χρήση της Hansaplast Κρέμας Επούλωσης Πληγών σε καθημερινή βάση μέχρι η πληγή να επουλωθεί πλήρως. Η Hansaplast Κρέμα Επούλωσης Πληγών επιτυγχάνει έως και δύο φορές ταχύτερη επούλωση, μειώνοντας τον κίνδυνο η πληγή να αφήσει σημάδια. Η κρέμα σχηματίζει μία προστατευτική μεμβράνη στην πληγή, ενώ δημιουργεί την απαραίτητη υγρασία, που είναι το ιδανικό περιβάλλον επούλωσης που χρειάζεται η πληγή.

Συνοπτικά, η Hansaplast κρέμα επούλωσης πληγών:

  • Επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης έως και δύο φορές πιο γρήγορα*
  • Μειώνει τα σημάδια
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα στάδια της διαδικασίας επούλωσης
  • Ιδιαίτερα φιλική προς την επιδερμίδα και κατάλληλη για τη χρήση σε βρέφη
  • Χωρίς αρώματα, χρωστικές ουσίες, συντηρητικά και ζωικά παράγωγα

*Σε σύγκριση με μία απεριποίητη πληγή. Σύμφωνα με κλινική μελέτη, οι πληγές, που περιποιούμαστε με την Hansaplast Κρέμα Επούλωσης Πληγών, αποδεδειγμένα επουλώνονται μέχρι και 2 φορές πιο γρήγορα από τις πληγές που δεν περιποιούμαστε1.Hansaplast

Με σύμμαχο μου λοιπόν τη Hansaplast στη βαλίτσα διακοπών του μικρού και σαφής οδηγίες προς τους παππούδες δε δείλιασα ούτε στιγμή!!! Happy kid…happy mama!!!

Αυτά για σήμερα φίλη μου!
Τα λέμε σύντομα,
Busy mama

Author

Το όνομα μου είναι Έλενα. Είμαι 32 ετών και η καταγωγή μου είναι από το Άργος. Σύζυγος εδώ και 3 χρόνια και μαμά του Βαγγελάκη.

Write A Comment