Διάφορα

Happy Valentine’s Shopping

Pinterest LinkedIn Tumblr

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου νομίζω ότι είναι μία μέρα που μας δίνει άλλη μία ευκαιρία να επιδοθούμε στο αγαπημένο μας σπορ… στο Shopping! Πάμε να δούμε λοιπόν επιλογές για Happy Valentine’s Shopping.

Τι κι αν έχουμε lockdown, τι κι αν δεν πάμε πουθενά, η ευκαιρία για ψώνια είναι εδώ και δεν πρέπει με τίποτα να πάει χαμένη. Δείξε αυτό το Post – τυχαία!- στον φίλο σου κι αν δεν έχεις φίλο, δεν πειράζει. Δες τις δικές μου προτάσεις κι εμπνεύσου για την Valentine’s Day 2021!

Τι θα ήταν ο Βαλεντίνος χωρίς τα κοσμήματα! Τι θα ήταν αυτή η μέρα χωρίς τις καρδούλες, είτε σε κολιέ, είτε σε σκουλαρίκι. Μια καρδούλα πάντα χρειάζεται για να νιώθουμε την αγάπη! Η Anita Brand έχει τις πιο όμορφες καρδούλες, ασημί και χρυσές, ώστε να τις κρεμάσεις στο αυτάκι σου και να κουδουνίζει ο ήχος του έρωτα όλη μέρα!

Φέτος κι ας ελπίσουμε, μόνο για φέτος, πάρτε το απόφαση, έμφαση στο πρόσωπο θα δίνουμε στα μάτια με το μακιγιάζ και όχι στα χείλη. Οπότε ξεχνάμε για τον φετινό Βαλεντίνο τα φλογερά και γεμάτα πάθος κόκκινα χείλη κι επικεντρωνόμαστε στα μάτια. Ξανά. Λόγω μάσκας. Και όχι μόνο. Κάποιοι ίσως δεν είναι τόσο φίλοι των κόκκινων κραγιόν. Γι’ αυτό έρχεται η υπέρλαμπρη και υπέροχη κόκκινη σκιά Phoera Cosmetics από το αγαπημένο Mondo Cosmetico να μας συναρπάσει και να μας μεταδώσει πάθος και φλογερό ταμπεραμέντο. Ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Happy Valentine’s Shopping

Και για να ολοκληρωθεί το Eye look, η Lancome λάνσαρε ειδικά για την Ημέρα των Ερωτευμένων την εμβληματική Monsieur Big, γεμάτη καρδιές και με τον ίδιο ασύγκριτο όγκο. Η Mascara αυτή έρχεται για να φέρει την απόλυτη αγάπη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και να σε κάνει να βγάζεις καρδούλες και από τα μάτια. Τώρα, σε περιορισμένη έκδοση σχεδιασμένη εξ ολοκλήρου με καρδιές. Στα Sephora Greece.

Νύχι κόκκινο? Επιβάλλεται. Το απόλυτο κόκκινο χρώμα Amor at The Grand Canal από την Opi Nails, είναι συνυφασμένο με το κόκκινο του έρωτα. Φυσικά, η OPI το έχει κυκλοφορήσει και σε απλό μανό αλλά και σε ημιμόνιμο, οπότε η μόνη απόφαση που θα πάρεις είναι αυτή. Πόσες μέρες το θέλεις. Γιατί το χρώμα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2021, στο βρήκα! Δώρα, εγώ είμαι έτοιμη!!!

Φυσικά, τι είναι ο Βαλεντίνος, χωρίς μυρωδιές, χωρίς αρώματα του πάθους και του έρωτα. Και φυσικά, τι καλύτερο από το άρωμα της καθαριότητας, το άρωμα της πούδρας που η αγαπημένη μας Aloe + μας έχει συνηθίσει. Κυκλοφόρησε μόλις ένα υπερτέλειο πακέτο σετ δώρου Be my Velvetine! Aloe+Colors το οποίο περιλαμβάνει ένα σπρέι σώματος και μαλλιών και ένα dry oil με το υπέροχο και αξεπέραστο άρωμα πούδρας. Το ξηρό λάδι είναι πολλαπλής περιποίησης για πρόσωπο, μαλλιά και σώμα και χαρίζει εξαιρετική ενυδάτωση, αναδόμηση και ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Περιέχει 98% φυσικά συστατικά, 10 φυτικά έλαια, 10 πολύτιμα έλαια λουλουδιών, αλόη, βιταμίνες, και 2 φυτικά δραστικά συστατικά με κλινικές μελέτες για μείωση των ρυτίδων, σύσφιγξη και αναδόμηση. Λατρεύω ήδη!

Όπως και να έχει, ό,τι και να πάρεις, ό,τι και να φορέσεις, ένα είναι σίγουρο. Ότι η αγάπη είναι τριγύρω και χρειάζεται πάντα να την δείχνουμε!! Με τους τρόπους μας, με τις κινήσεις μας, με αυτά που φοράμε, με αυτά που δωρίζουμε!

Happy Valentine’s Day!!

Είμαι η Beauty On The Duty και μέχρι την επόμενη φορά σε φιλώ! Αλλιώς μπορούμε να τα λέμε σε Instagram & Facebook!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4+1 top eye creams by Beauty On The Duty

Τάσεις στο μακιγιάζ για όσο ακόμα φοράμε μάσκα

 

Είμαι η Έλενα, αλλιώς η busy mama. Εκπαιδευτικός και μαμά ενός μικρού πρίγκιπα κι ενός μικρού ροζ μακαρόν. Ερωτευμένη πάντα με εκείνο το αγόρι που γνώρισα το 2005 και συνεχίζει ακόμα να με αντέχει. Πιστεύω ακράδαντα ότι μια μαμά δεν παύει ποτέ να είναι και γυναικά. Το busymama.gr έχει ως κέντρο του τη γυναίκα σε όλους της τους ρόλους.

Γράψτε ένα Σχόλιο