ΒΙΒΛΙΟ / ΘΕΑΤΡΟ

Βιβλιοπαρουσίαση: Ανώνυμη #52 από Εκδόσεις Κλειδάριθμος

Pinterest LinkedIn Tumblr

Γεια σας, είμαι η Εύη ή στον κόσμο του Instagram @thegirl.withthebook και λατρεύω τα βιβλία! Να τα διαβάζω, να τα αγγίζω, να τα μυρίζω! Σήμερα ξεκινώ εδώ με μια βιβλιοπαρουσίαση για το βιβλίο Ανώνυμη #52 από Εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Καιρό ακολουθώ την αγαπημένη μαμά blogger όλων μας, την Έλενα! Έπειτα από αρκετές συνομιλίες μας, αποφασίσαμε να γράφω στο blog της μικρά άρθρα, στα οποία θα προτείνω σε σας βιβλία που μου έχουν αρέσει. Προτιμώ τα αστυνομικά και τα ψυχολογικά θρίλερ. Φυσικά, δε θα πω όχι σε ενδιαφέροντα ιστορικά μυθιστορήματα, σε βιβλία με κοινωνικό θέμα και σε κλασικά που ποτέ δε με έχουν απογοητεύσει. Auto buy authors για μένα είναι οι Jo Nesbo, Isabel Allende, Ken Follett και Fredrik Backman.

Την προηγούμενη εβδομάδα διάβασα το βιβλίο “Ανώνυμη #52” των Greer Hendricks και Sarah Pekkanen που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος. Πρόκειται για ένα σοκαριστικό και αξέχαστο, αριστοτεχνικά στημένο ψυχολογικό θρίλερ.

Βιβλιοπαρουσίαση: Ανώνυμη #52 από Εκδόσεις Κλειδάριθμος

Βιβλιοπαρουσίαση: Ανώνυμη #52 από Εκδόσεις Κλειδάριθμος

Σε μια αγγελία ζητούνται γυναίκες από 18 έως 32 ετών για να συμμετέχουν σε μια έρευνα έναντι αμοιβής. Μια νεαρή και φιλόδοξη μακιγιέρ, η Τζέσικα Φάρις δηλώνει συμμετοχή και καλείται να ξεκινήσει. Η έρευνα είναι μια έρευνα ηθικής και οι ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσει η Τζέσικα είναι ηθικής φύσεως. Ωστόσο, σύντομα το περιεχόμενο των ερωτήσεων γίνεται ιδιαίτερα προσωπικό και χειριστικό. Η Τζέσικα βρίσκεται βαθιά μπλεγμένη σε αυτή την έρευνα και η κατάληξη είναι απρόβλεπτη.

Ένα θρίλερ εκνευριστικά έξυπνο με πολλές ανατροπές. Η εξέλιξη χαρακτηρίζεται από ιλιγγιώδεις ρυθμούς που διατηρούν το αναγνωστικό ενδιαφέρον στα άκρα. Βιβλίο που με δυσκολία άφηνα από τα χέρια μου, αφού η πλοκή του ήταν καλοστημένη και οι χαρακτήρες δουλεμένοι με διαβολική διάθεση των συγγραφέων.

Βιβλίο που προβληματίζει έντονα σε θέματα ηθικής και οδηγεί σε έμμεση αυτοαξιολόγηση των προσωπικών επιλογών του αναγνώστη. Τι είναι ηθική; Πότε θεωρείται κάποιος ανήθικος; Και τελικά πότε και γιατί αντιλαμβάνεται κάποιος την ανηθικότητα του;

Σίγουρα αξίζει μια ανάγνωση! Μέχρι την επόμενη φορά, σας χαιρετώ!

Διαβάστε επίσης: Συνέντευξη με την κα Πασχαλία Τραυλού

Είμαι η Έλενα, αλλιώς η busy mama. Εκπαιδευτικός και μαμά ενός μικρού πρίγκιπα κι ενός μικρού ροζ μακαρόν. Ερωτευμένη πάντα με εκείνο το αγόρι που γνώρισα το 2005 και συνεχίζει ακόμα να με αντέχει. Πιστεύω ακράδαντα ότι μια μαμά δεν παύει ποτέ να είναι και γυναικά. Το busymama.gr έχει ως κέντρο του τη γυναίκα σε όλους της τους ρόλους.

Γράψτε ένα Σχόλιο