BUSY MAMA

GoStudent: Η επανάσταση στο διάβασμα για το σχολείο στο σπίτι

Pinterest LinkedIn Tumblr

Το σημερινό μου άρθρο αφορά εσένα μανούλα που έχεις παιδιά στο σχολείο και νιώθεις αβέβαιη για την καινούρια σχολική χρονιά. Οι τρεις καραντίνες με κλειστά σχολεία και την καινούρια μόδα της τηλεκπαίδευσης, επηρέασαν τα παιδιά μας. Καταλαβαίνω ότι ψάχνεις απεγνωσμένα μια λύση στο πρόβλημα που λέγεται “κενά που ήδη έχουν δημιουργηθεί”. Πρόσφατα εγώ και ο Βαγγέλης γνωρίσαμε την GoStudent. Για μένα, λοιπόν, η GoStudent είναι η επανάσταση στο διάβασμα στο σπίτι και στην προετοιμασία του μαθητή για το σχολείο.

Συνέχισε να διαβάζεις αυτό το άρθρο: αν είσαι εργαζόμενη μαμά με τρελά ωράρια και δεν έχεις καθόλου χρόνο να διαβάσεις το παιδί σου για την άλλη μέρα στο σχολείο. Αν ώρες ώρες νιώθεις ότι η ύλη του σημερινού σχολείου σε ξεπερνά (μεταξύ μας σκέφτομαι τα μαθηματικά κι ακόμα τρομοκρατούμαι!!!). Αν το παιδί σου χρειάζεται μια έξτρα βοήθεια στα μαθήματα αλλά δεν υπάρχει ο χρόνος να μετακινείται σε κάποιο φροντιστήριο. Ή ακόμα κι αν δεν ξέρεις τον κατάλληλο άνθρωποι να απευθυνθείς. Η GoStudent έρχεται να σου δώσει τη λύση σε όποια βαθμίδα του σχολείου κι αν βρίσκεται το παιδί σου. Ακόμα κι αν μιλάμε για ξένες γλώσσες η GoStudent είναι εδώ για να προσφέρει και πάλι τη λύση.

GoStudent: Η επανάσταση στο διάβασμα για το σχολείο στο σπίτι

 

Πάμε να δούμε τι ακριβώς είναι η GoStudent.

Πρόκειται για έναν online εκπαιδευτικό όμιλο που προσφέρει τη δυνατότητα στους μαθητές να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους και να υποστηρίξει τον παραδοσιακό (συχνά όχι τόσο αγαπητό) τρόπο διδασκαλίας με την καινοτόμα διαδικτυακή διδασκαλία. Προσοχή όμως, καθώς η GoStudent δεν είναι εδώ για να ακυρώσει το ρόλο του σχολείου. Είναι εδώ για να παρέχει εκπαιδευτική υποστήριξη σε όσους μαθητές το χρειάζονται, να απλοποιήσει την εκπαιδευτική διαδικασία και να εισάγει την τεχνολογία στο αναχρονιστικό σύστημα διδασκαλίας. Στόχος είναι να βοηθηθούν οι  μαθητές μέσω εξειδικευμένης εκπαίδευσης σε μία διαδραστική και online αίθουσα διδασκαλίας.

Ποια μαθήματα προσφέρονται μέσω της GoStudent;

Τα μαθήματά μας περιλαμβάνουν όλα τα σχολικά μαθήματα, με μεγαλύτερη ζήτηση σε αυτά των Μαθηματικών, της Φυσικής και των Αγγλικών. Εγώ θέλησα να κάνω ένα δοκιμαστικό μάθημα στο μάθημα της γλώσσας για το μελλοντικό πρωτάκι μου κι έτσι γνώρισα τη γλυκιά Δανάη.

GoStudent: Η επανάσταση στο διάβασμα για το σχολείο στο σπίτι

Ποια διαδικασία ακολούθησα για να συνδεθώ.

Αρχικά επικοινώνησε μαζί μου ένας ευγενέστατος εκπαιδευτικός σύμβουλος και ορίσαμε ένα ραντεβού που βόλευε το δικό μου πρόγραμμα. Μέσω email επιβεβαίωσης έλαβα και το link με το οποίο θα συνδεόμουν τη συγκεκριμένη ώρα με τον εκπαιδευτικό μέσω zoom. Την ώρα του κανονισμένου ραντεβού με πολύ εύκολο τρόπο συνδεθήκαμε με την Δανάη και μου εξήγησε τα πάντα κι έλυσε όλες μου τις απορίες.  Άκουσε με προσοχή τα όσα με αγχώνουν εν όψει πρώτης Δημοτικού. Με βοήθησε πολύ εξηγώντας μου όλη τη φιλοσοφία και τον τρόπο που γίνονται τα μαθήματα στη GoStudent.

GoStudent: Η επανάσταση στο διάβασμα για το σχολείο στο σπίτι

Τι προσφέρει η GoStudent.

Στόχος των καθηγητών στη GoStudent είναι να προσφέρουν διαφοροποιημένη διδασκαλία, απόλυτα εξατομικευμένη στις ανάγκες του κάθε παιδιού. Βοηθούν τον μαθητή βαδίζοντας παράλληλα με την ύλη του σχολείου. Όπου ο μαθητής ή ο γονιός κρίνει ότι χρειάζεται περισσότερη βοήθεια οι εκπαιδευτικοί παρεμβαίνουν και βοηθούν με όπλα τους το παιδαγωγικό παιχνίδι και την κιναισθητική μάθηση  δίνοντας μια άλλη διάσταση στην έννοια διάβασμα στο σπίτι.

GoStudent: Η επανάσταση στο διάβασμα για το σχολείο στο σπίτι

Το καλό στο άφησα για το τέλος! Ξέρω ότι ήδη σου έχω εξάψει την περιέργεια καθώς πιστεύω ότι καμιά οικογένεια δε θα αντέξει ξανά ένα δύσκολο χειμώνα σε σχέση με το διάβασμα του σχολείου…  Η busy mama φρόντισε για σένα και για ΟΛΟΥΣ τους followers του busymama.gr προσφέρεται 1 δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα και 4 δωρεάν μαθήματα αξίας 100€ με την εγγραφή σας στην πλατφόρμα της GoStudent.

 

 

Είμαι η Έλενα, αλλιώς η busy mama. Εκπαιδευτικός και μαμά ενός μικρού πρίγκιπα κι ενός μικρού ροζ μακαρόν. Ερωτευμένη πάντα με εκείνο το αγόρι που γνώρισα το 2005 και συνεχίζει ακόμα να με αντέχει. Πιστεύω ακράδαντα ότι μια μαμά δεν παύει ποτέ να είναι και γυναικά. Το busymama.gr έχει ως κέντρο του τη γυναίκα σε όλους της τους ρόλους.

Γράψτε ένα Σχόλιο