ΟΜΟΡΦΙΑ

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τις κρέμες ματιών

Pinterest LinkedIn Tumblr

Οι κρέμες ματιών είναι ένα από τα βασικά προϊόντα ομορφιάς για κάθε γυναικά. Καλό είναι να ξεκινάμε να χρησιμοποιούμε στις αρχές της δεκαετίας των 20 χρόνων, αν θέλουμε πράγματι να καθυστερήσουμε τη γήρανση σε αυτήν την ευαίσθητη περιοχή. Σήμερα σου γράφω όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τις κρέμες ματιών

Για φωτεινά, νεανικά μάτια, κάνουμε μασάζ στην περιοχή των ματιών καθημερινά για να ξεφουσκώσουμε, διεγείρουμε τους λεμφαδένες και να κρατήσουμε το λευκό των ματιών μας καθαρό και λαμπερό.

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τις κρέμες ματιών

Σημαντικό ρόλο, εκτός από το προϊόν, που θα αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, παίζει η σωστή τεχνική εφαρμογής και ο τρόπος που εφαρμόζουμε το προϊόν. Επίσης, η συστηματική εφαρμογή, πρωί και βράδυ, συμβάλλει στο μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τις κρέμες ματιών

  • Παίρνουμε μία μικρή ποσότητα κρέμας – σε μέγεθος μπιζελιού – με το μεσαίο δάχτυλο.
  • Ζεσταίνουμε λίγο το προϊόν με τα δάχτυλα, ώστε να εισχωρήσει καλύτερα στο δέρμα.
  • Πιέζουμε απαλά με το μεσαίο δάχτυλο από το εξωτερικό οστό του μάγουλου προς την περιοχή των ματιών και τη γέφυρα της μύτης. Οι κινήσεις γίνονται απαλά και ταμποναριστά.
  • Μετακινώντας το δάχτυλο προς τα πάνω ασκούμε μεγαλύτερη πίεση κατά μήκος του φρυδιού και στην εξωτερική γωνία του ματιού. Αυτό το τρικ ανυψώνει απαλά τα φρύδια και αποσυμπιέζει τον μυ.
  • Επαναλαμβάνουμε γύρω από το μάτι έξι φορές.

Προσοχή. Δεν εφαρμόζουμε την κρέμα πολύ κοντά στα μάτια και διαβάζουμε πάντα τις οδηγίες. Ορισμένες κρέμες δεν εφαρμόζονται στο άνω βλέφαρο.

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τις κρέμες ματιών

EXTRA TIP

Αν ξυπνήσεις με πρησμένα μάτια το πρωί, ακολούθησε το κορυφαίο tip για ένα boost ομορφιάς. Βάλε ένα βαμβάκι στην κατάψυξη για μερικά λεπτά, κάνε απαλό μασάζ με την κρέμα ματιών σου και στη συνέχεια ακούμπησε το βαμβάκι από την κατάψυξη για λίγα λεπτά. Αυτό θα μειώσει το πρήξιμο άμεσα ενώ βοηθά την κρέμα ματιών να διεισδύσει βαθύτερα στο περίγραμμα των ματιών για θρέψη, έξτρα φως και αποσυμφόρηση.

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τις κρέμες ματιών

Ακολουθεί επόμενο άρθρο με τις κρέμες ματιών που έχω ξεχωρίσει κατά καιρούς.

Είμαι η Beauty On The Duty και μέχρι την επόμενη φορά σε φιλώ! Αλλιώς μπορούμε να τα λέμε σε Instagram & Facebook!

Διαβάστε επίσης: 5+1 beauty trends που θα δούμε τη νέα χρονιά

Είμαι η Έλενα, αλλιώς η busy mama. Εκπαιδευτικός και μαμά ενός μικρού πρίγκιπα κι ενός μικρού ροζ μακαρόν. Ερωτευμένη πάντα με εκείνο το αγόρι που γνώρισα το 2005 και συνεχίζει ακόμα να με αντέχει. Πιστεύω ακράδαντα ότι μια μαμά δεν παύει ποτέ να είναι και γυναικά. Το busymama.gr έχει ως κέντρο του τη γυναίκα σε όλους της τους ρόλους.

Γράψτε ένα Σχόλιο