Διάφορα

Busy mama’s book review: Οι πρωτες μου λεξεις (Εκδοσεις: Μεταιχμιο)

Pinterest LinkedIn Tumblr
Φίλες μου οι βιβλιοπαρουσιάσεις μας επέστρεψαν μιας και ο καιρός αρχίζει να αλλάζει σιγά σιγά και καθόμαστε λίγο περισσότερο σπίτι. Τα βιβλία πάντα άρεσαν σε εμένα και το Βαγγελάκο οπότε σήμερα θα σας μιλήσω για το βιβλίο “Οι πρώτες μου λέξεις” το οποίο ανήκει στη σειρά Ανακαλύπτω τον Κόσμο και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο. Η αλήθεια είναι ότι το έχουμε στα χέρια μας αρκετό καιρό αλλά καταφέραμε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για να μοιραστούμε μαζί σας.

Οι πρώτες μου λέξεις - Εκδόσεις Μεταίχμιο

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Με περισσότερες από 200 λέξεις, το βιβλίο αυτό αποτελεί την ιδανική εισαγωγή στο βασικό λεξιλόγιο. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν ατέλειωτες ώρες ανακαλύπτοντας τον κόσμο που τα περιβάλλει: από τα ρούχα ως τα οχήματα και από το σπίτι ως την εξοχή. (οπισθόφυλλο)

Η άποψή μας:
Πρόκειται για ένα βιβλίο όμορφα σχεδιασμένο και ιδανικό για μικρά χεράκια μιας και οι σελίδες του είναι από χοντρό χαρτόνι με έντονα και ζωηρά χρώματα, κίνησε αμέσως την περιέργεια του μικρού και άρχισε να το επεξεργάζεται μόνος του πολύ γρήγορα.

Οι πρώτες μου λέξεις - Εκδόσεις Μεταίχμιο

Το κάθε δισέλιδο είναι και μια διαφορετική λεξιλογική ενότητα. Η παιδική χαρά, τα μέσα μεταφοράς, το δωμάτιο αλλά και το φαγητό μας είναι μόνο μερικές από αυτές. Εικόνες οικείες στο παιδί που εξάπτουν την περιέργεια και τη φαντασία καθώς υπάρχουν ανοιγόμενα παραθυράκια όπου εξερευνούν τα μικρά χεράκια και ανακαλύπτουν ακόμα περισσότερες εικόνες και λέξεις.

Οι πρώτες μου λέξεις - Εκδόσεις Μεταίχμιο

Ο μικρός ασχολήθηκε αρκετό καιρό με το βιβλίο αυτό και μάλιστα με δυο ρόλους. Τον πρώτο καρό ανακάλυπτε καινούριες λέξεις και τις λέγαμε μαζί. Τώρα που πλέον τις ξέρει, κάνει το δάσκαλο και θέλει να μου τις δείχνει και να τις λέει μόνος του και τώρα τελευταία κατάλαβα πως φτιάχνει ολόκληρες ιστορίες μόνος του βάζοντας μέσα στοιχεία από την κάθε εικόνα.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο:
Τη μετάφραση του βιβλίου έχει κάνει η κα Σοφία Γρηγορίου και αποτελείται από 16 σελίδες. κυκλοφορεί από τον Οκτώβρη του 2016 και είναι διαθέσιμο και μάλιστα με μια μικρή έκπτωση στο site των εκδόσεων Μεταίχμιο.

Επίσης να σας πω ότι ετοιμάζεται μεγάλος διαγωνισμός στα social media σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο γι’ αυτό…

Μείνετε συντονισμένοι στα social media της Busy Mama…
Facebook Busy Mama’s Corner
Instagram @busy_mamas_corner

Κι αν θέλετε να μη χάνετε ανάρτηση τότε συμπληρώστε το e-mail σας στην αρχική σελίδα του blog κι έτσι θα έχετε άμεση πρόσβαση στο Busy Mama’s Corner!!!
Μέχρι την επόμενη ανάρτηση σας φιλώ
Έλενα Μ.

Είμαι η Έλενα, αλλιώς η busy mama. Εκπαιδευτικός και μαμά ενός μικρού πρίγκιπα κι ενός μικρού ροζ μακαρόν. Ερωτευμένη πάντα με εκείνο το αγόρι που γνώρισα το 2005 και συνεχίζει ακόμα να με αντέχει. Πιστεύω ακράδαντα ότι μια μαμά δεν παύει ποτέ να είναι και γυναικά. Το busymama.gr έχει ως κέντρο του τη γυναίκα σε όλους της τους ρόλους.

Γράψτε ένα Σχόλιο