Καθώς όλο το σπίτι μας έχει πλέον νότες καλοκαιριού στη διακόσμησή του όπως ήδη έχετε δει, ήθελα να κάνω κάτι όμορφο και για την κουζίνα μου. Η κουζίνα μου είναι κεραμική. Όταν δεν τη λειτουργώ την κλειδώνω και στρώνω ένα ύφασμα από πάνω. Με αυτόν τον τρόπο επεκτείνω τον πάγκο για τις ώρες που δεν μαγειρεύω. Πάμε λοιπόν να δούμε την DIY σύνθεση πιατέλας στην κουζίνα μου με υλικά φυσικά από την αγαπημένη μου EL DECO!

DIY σύνθεση πιατέλας για την κουζίνα μου

Ας ξεκινήσουμε από την επιλογή πιατέλας. Εγώ διάλεξα αυτή την ξύλινη που ταιριάζει με τα χρώματα της κουζίνας μου. Εσύ μπορείς να βρεις μια τεράστια ποικιλία από πιατέλες στην EL DECO. Μου άρεσε επίσης που έχει κάποιο βάθος και δεν είναι τελείως flat. Θέλω να είναι σταθερή και να κρατά τα διακοσμητικά μιας και θα την κουνάω κάθε φορά που θέλω να λειτουργήσω την κουζίνα.

DIY σύνθεση πιατέλας για την κουζίνα μου

Αυτό που ήθελα στη σύνθεση αυτή είναι να μπορέσω να προσαρμόσω αυτό το υπέροχο κερί. Αν θυμάστε είναι από την Χριστουγεννιάτικη σύνθεση που σας είχαμε κάνει δώρο παρέα με την EL DECO. Δε θέλω τίποτα να πάει χαμένο ή να παραμένει κλεισμένο στα ντουλάπια. Οπότε ανακύκλωση διακοσμητικών όλο τον χρόνο.

DIY σύνθεση πιατέλας για την κουζίνα μου

Εννοείται πως το κερί στολίστηκε με σπάγκο σε αποχρώσεις του λευκού και του μπεζ της άμμου. Εκεί που άρχιζε και τελείωνε κρύφτηκε με διακοσμητικά. Ένα κοχύλι κι ένας αστερίας ήταν ότι έπρεπε.

DIY σύνθεση πιατέλας για την κουζίνα μου

Ενώ από την άλλη πλευρά αυτή η ξύλινη άγκυρα ταίριαξε απόλυτα και έσπασε τη μονοτονία των γήινων χρωμάτων.

DIY σύνθεση πιατέλας για την κουζίνα μου

Η σύνθεση ολοκληρώθηκε με βότσαλα, αστερίες, θαλασσόξυλα και κοχύλια που κι εσύ μπορείς να βρεις στο e-shop της EL DECO. Έτσι λοιπόν με τη σύνθεση αυτή έβαλα το καλοκαίρι στην κουζίνα μου! Αλήθεια πως σας φάνηκε η DIY σύνθεση πιατέλας στην κουζίνα μου;

Διάβασε επίσης: DIY καλοκαιρινό στεφάνι για να διακοσμήσεις το μπαλκόνι σου

DIY σύνθεση πιατέλας στην κουζίνα μου
Author

Το όνομα μου είναι Έλενα. Είμαι 32 ετών και η καταγωγή μου είναι από το Άργος. Σύζυγος εδώ και 3 χρόνια και μαμά του Βαγγελάκη.

Write A Comment