Σήμερα στο busymama.gr φιλοξενώ την ταλαντούχα Αγάπη Κανταρτζή και γνωρίζουμε το Craftroomshop by Agapi για να μάθουμε περισσότερα για το πολύ πρωτοποριακό αυτό site που ήρθε για να μας λύσει τα χέρια σχετικά με τα εκτυπώσιμα που χρειαζόμαστε σε κάθε κοινωνική περίσταση.

Το https://craftroomshop.gr/ είναι ο χώρος που κάθε μαμά θα πάρει τις ιδέες και τη βοήθεια που χρειάζεται για να οργανώσει εύκολα οικονομικά και με ασφάλεια, τη βάπτιση που ονειρεύεται για το μωρό της, εντυπωσιακά πάρτι, να οργανώσει το δικό της πρόγραμμα, αλλά και να δώσει δραστηριότητες στο παιδάκι της.

Στο craftroomshop.gr θα βρεις ψηφιακά αρχεία για το παιδί και την μαμά όπου μπορείς να τα παραλάβεις μέσω email μόλις κάνεις την παραγγελία σου και να τα τυπώσεις εσύ.

Θεματικά εκτυπώσιμα για ό,τι έχει να κάνει:
με την μαμά

με το μωρό, 

τη βάπτιση, 

τα πρώτα γενέθλια, 

δραστηριότητες για το παιδί (χρωμοσελίδες κλπ), 

παιδικά πάρτυ 

και τη διακόσμηση 

Πίσω από αυτή τη μαγική ιδέα κρύβεται μια μαμά και designer που δεν κάθεται ποτέ σε ησυχία. Η Αγάπη Κανταρτζή, μετά από το blog με τις παιδικές χειροτεχνίες το thecraftroom.gr και την προτροπή πολλών μαμάδων να δημιουργήσει έναν διαδικτυακό ιστότοπο με σχέδια της εκτυπώσιμα αρχεία, επιτέλους το τόλμησε και λύνει τα χέρια σε όλες τις μαμάδες.  

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, σκεφτήκαμε 2 τρόπους για την οργάνωση ενός πάρτυ.

Μπες εδώ  https://craftroomshop.gr/product-category/kids-2-6/kids-party/ και διάλεξε παρακάτω τον τρόπο που θες να αποκτήσεις τα αρχεία!

Γνωρίζουμε το Craftroomshop by Agapi

ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΠΑΚΕΤΟ” ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ. 

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, σκεφτήκαμε 2 τρόπους για την οργάνωση ενός πάρτι.

“Θέλω να το εκτυπώσω εγώ”: Διαλέγεις ότι χρειάζεσαι από το site και το εκτυπώνεις μόνη σου στο σπίτι.

“Το θέλω πακέτο για το σπίτι”: Σου στέλνουμε εμείς έτοιμο το πακέτο με τα εκτυπώσιμα και εσύ θα κάνεις την χειροτεχνία!

Μπες εδώ  https://craftroomshop.gr/product-category/kids-2-6/kids-party/ και διάλεξε παρακάτω τον τρόπο που θες να αποκτήσεις τα αρχεία!

Craftroomshop by Agapi
Craftroomshop by Agapi

Τα υπόλοιπα αρχεία, παραμένουν ψηφιακά!

Αν το παιδάκι σου είναι 3-5 χρονών μπορείς να αποκτήσεις τα ψηφιακά από εδώ https://craftroomshop.gr/product-category/kids-2-6/kids-fun-zone/ θα βρεις δραστηριότητες για να εξερευνήσει και να μάθει παίζοντας. Μπορείς να τα τυπώσεις σε απλό χαρτί στον εκτυπωτή που έχεις σπίτι σου.

Craftroomshop by Agapi

Μην ξεχάσεις να γίνεις μέλος της πιο μαμαδίστικης παρέας και θα έχεις πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν εκτυπώσιμα https://craftroomshop.gr/category/blog/freebies/

Craftroomshop by Agapi

Βρείτε την Αγάπη και το The craftroomshop στα Social media:

WEBSITE: https://craftroomshop.gr/

Instagram: @craftroomshop

Διάβασε επίσης: 4+1 εύκολες συνταγές για σχολικά σνακ που θα λατρέψουν τα παιδιά

Author

Το όνομα μου είναι Έλενα. Είμαι 32 ετών και η καταγωγή μου είναι από το Άργος. Σύζυγος εδώ και 3 χρόνια και μαμά του Βαγγελάκη.

Write A Comment