Σίγουρα αυτές τις ημέρες έχουμε ακούσει τα άπειρα σχετικά με τον CoVid-19. Μία νέα καθημερινότητα ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες για όλους μας. Πιστεύω ότι πρέπει να τη κάνουμε περισσότερο διασκεδαστική και ευχάριστη. Οι περισσότερες από εμάς για τις επόμενες χ εβδομάδες θα μείνουμε σπίτι… Ας δούμε λοιπόν αυτό που λέμε η μόδα στην εποχή του Κορονοϊού. Είναι πολύ να μην υιοθετήσουμε συνήθειες που θα έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα στο μέλλον. Το γεγονός ότι περνάμε τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι μας, δε σημαίνει ότι ξεχνάμε τον εαυτό μας αλλά αντιθέτως είναι και μια ευκαιρία να τον βρούμε. 

Η μόδα στην εποχή του Κορονοϊού

Και αφού λοιπόν θα τον βρούμε… ας μη φοράμε τουλάχιστον πιτζάμες! (Για να μην παρεξηγηθώ το άρθρο έχει μια χιουμοριστική χροιά, που σε καμία περίπτωση δε θέλει να υποβαθμίσει τη σοβαρότητα του θέματος).

Τι μπορούμε φοράμε λοιπόν μέσα στο σπίτι ώστε να αισθανόμαστε και άνετα αλλά και να μην τριγυρνάμε με την πιτζάμα; Κι αυτό να ξέρετε είναι βασικό τόσο για την ψυχολογία μας, όσο και γι’ αυτούς που ζουν μαζί μας.

Η μόδα στην εποχή του Κορονοϊού

Η Φόρμα γυμναστικής αποτελεί μια άνετη και εύκολη λύση και μάλιστα σας υπενθυμίζει ότι μπορείτε να αφιερώσετε 20 λεπτάκια σε ασκήσεις εκγύμνασης μέσα στην ημέρα!

Κάτι παραπλήσιο είναι τα κολλάν που μπορείτε να τα συνδυάσετε με φαρδιά πουλόβερ ή φούτερ.

Το τζιν παντελόνι αποτελεί επίσης μια καλή ιδέα – φυσικά δεν το αγαπάμε όλες εξαιτίας του σκληρού υφάσματος με το οποίο είναι φτιαγμένο. Ένα όμως παλιό και πολύ φορεμένο τζιν που έχει ξεχειλώσει και μαλακώσει, ή ένα τζιν ελαστικό μπορεί να είναι η τέλεια λύση.

Η μόδα στην εποχή του Κορονοϊού

Μπορείτε να φορέσετε ένα μακρύ πουλόβερ τύπου φόρεμα συνδυασμένο με καλσόν ή μεγάλες μακριές κάλτσες. Στο ίδιο μοτίβο συγκαταλέγονται και οι μακριές ζακέτες με κολλάν ή παντελόνι.

Το γεγονός ότι περνάμε τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι μας, δε σημαίνει ότι ξεχνάμε τον εαυτό μας. Ας μάθουμε πως η μόδα στην εποχή του Κορονοϊού μπορεί να διαμορφωθεί.

Παπούτσια φοράμε; 

Προσωπικά θα σας έλεγα ΔΕ ΦΟΡΑΜΕ. Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι δε μπαίναμε (στην οικογένειά μου) πότε σπίτι με τα παπούτσια ή ότι τα τελευταία «χ» χρόνια ζω στη Σουηδία όπου επίσης δε φοράνε παπούτσια μέσα στο σπίτι αλλά τα θεωρώ εστία μικροβίων και σε καμία περίπτωση δε θέλω να τα βλέπω στο χώρο μου! 

Η μόδα στην εποχή του Κορονοϊού

Λύση; Επιλέξτε κομψές παντοφλίτσες, μπαλαρίνες μπαλέτου ή και τις κλασικές χοντρές κάλτσες.

Σας φιλώ (στα πεταχτά) ☺ Ειρήνη από το EforEirini
Find me on FACEBOOK & INSTAGRAM

Η μόδα στην εποχή του Κορονοϊού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα dos & donts του στυλ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για δουλειά

Author

Το όνομα μου είναι Έλενα. Είμαι 32 ετών και η καταγωγή μου είναι από το Άργος. Σύζυγος εδώ και 3 χρόνια και μαμά του Βαγγελάκη.

Write A Comment