ΟΜΟΡΦΙΑ

Santa Claus came earlier for mama this year

Pinterest LinkedIn Tumblr

Πριν λίγο καιρό οι συνεργάτες μου στη notino.gr μου είπαν ότι θα μου στείλουν ένα δώρο για τις γιορτές. Μόλις άνοιξα το κουτί, πραγματικά ένιωσα ότι ήρθε ο Αι-Βασίλης νωρίτερα για μένα φέτος! Όπως λένε και στο χωριό μου Santa Claus came earlier for mama this year. Το κουτί μπροστά μου περιείχε ότι ονειρεύεται κάθε γυναίκα όταν πρόκειται για προϊόντα ομορφιάς!

Άνοιξα λοιπόν το κουτί και αντίκρισα ένα υπέροχο σετ πινέλων για μακιγιάζ, δυο παλέτες, μια σκιών και μια για λάμψη, και προϊόντα για τα χείλη. Συσκευασίες γεμάτες λάμψη και πολυτέλεια ήταν μπροστά στα μάτια μου. Άρχισα να τα χαζεύω όπως ένα μικρό παιδί τα δώρα του Άγιου Βασίλη. Μετά είδα ότι τα προϊόντα ήταν της εταιρίας Sigma Beauty.

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Η Sigma Beauty αφουγκράζεται τις ανάγκες μας, αντιλαμβάνεται τις επιθυμίες μας. Πάντα βρίσκει μια νέα λύση για να ικανοποιήσει αυτές τις επιθυμίες και να σπρώξει τις δυνατότητες του μακιγιάζ λίγο πιο μπροστά. Πίσω από κάθε δημιουργία της εταιρείας, βρίσκεται η προσπάθεια να απλουστεύσει και να τελειοποιήσει τη ρουτίνα του μακιγιάζ. 

Santa Claus came earlier for mama this year

Φυσικά και πως δοκίμασα τα προϊόντα με την πρώτη ευκαιρία. Οι εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικές. Ομολογώ ότι με κέρδισε η ποιότητα όλων των προϊόντων. Η ποιότητα της τρίχας των πινέλων είναι εξαιρετική. Η απόδοση των χρωμάτων των σκιών για τα μάτια είναι μοναδική. Τα lip gloss αφήνουν μια αίσθηση ενυδάτωσης στα χείλη και φυσικά αντέχουν στη διάρκεια της μέρας.

Με τα προϊόντα της Sigma Beauty δε θα βγεις φίλη μου ποτέ χαμένη. Για το τέλος κράτησα ότι όλα αυτά τα υπέροχα προϊόντα ήρθαν μέσα σε ένα ολόχρυσο πολυτελές νεσεσέρ. Νομίζω είμαι πανέτοιμη για τα μακιγιάζ των γιορτών. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα και είναι μια εξαιρετική επιλογή για δώρο σε μια γυναίκα που αγαπά το μακιγιάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ΅: Το ιδανικό κόκκινο κραγιόν για φέτος τις γιορτές

Είμαι η Έλενα, αλλιώς η busy mama. Εκπαιδευτικός και μαμά ενός μικρού πρίγκιπα κι ενός μικρού ροζ μακαρόν. Ερωτευμένη πάντα με εκείνο το αγόρι που γνώρισα το 2005 και συνεχίζει ακόμα να με αντέχει. Πιστεύω ακράδαντα ότι μια μαμά δεν παύει ποτέ να είναι και γυναικά. Το busymama.gr έχει ως κέντρο του τη γυναίκα σε όλους της τους ρόλους.

Γράψτε ένα Σχόλιο