ΓΥΝΑΙΚΑ

Γνωρίζουμε την Βασιλική Τσαντίλα, την ψυχή της Lalita_Greece

Pinterest LinkedIn Tumblr

Σε μια εποχή που ακούμε τόσο άσχημα πράγματα να συμβαίνουν σε γυναίκες δίπλα μας… Σε μια εποχή που το εργασιακό περιβάλλον πολλές φορές ακυρώνει μια γυναίκα… Σε μια εποχή που η γυναίκα καλείται να ανταπεξέλθει σε πολλούς διαφορετικούς ρόλους στην καθημερινότητά της… Σε μια εποχή που νιώθουμε τεράστια πίεση κι άγχος για τη ζωή μας εν καιρώ πανδημίας, χάνουμε τον εαυτό μας. Εμείς οι γυναίκες οφείλουμε να ενδυναμώνουμε και να θωρακίζουμε τον εαυτό μας… Δύσκολο;;; Ναι αλλά όχι ακατόρθωτο αν γνωρίσεις το κατάλληλο πρόσωπο. Αυτή είναι η γυναίκα που κρύβεται πίσω από τη Lalita_Greece. Μέσα από την παρακάτω συνέντευξη, γνωρίζουμε την Βασιλική Τσαντίλα, την ψυχή της Lalita_Greece.

1. Βασιλική μίλησε μας λίγο για τον εαυτό σου…

Είμαι μια γυναίκα όπως εσύ. Μια γυναίκα που καλείται να ανταποκριθεί σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους καθημερινά. Πρόθεση μου να κρατώ μια ισορροπία ανάμεσα στο κάνω και στο είμαι. Είμαι μια γυναίκα που ονειρεύεται, τολμά, μαζεύει εμπειρίες και εξελίσσεται, με σκοπό να είμαι το καλύτερο παράδειγμα για τους γιούς μου. Ως θεραπεύτρια μπορώ να σε βοηθήσω να ξαναχτίσεις τη σχέση σου με τη θηλυκότητα σου. Με την ιδιότητα της Αγιουρβεδικής wellness coach μπορείς μαζί μου να ανακαλύψεις τί ακριβώς χρειάζεσαι για να έχεις καλή υγεία, εσωτερική ηρεμία και τον τρόπο ζωής που σου ταιριάζει. Mέσω της Lalita να σε βοηθήσω και να σε υποστηρίξω σε όποια αλλαγή χρειάζεσαι, μέσω ατομικών συναντήσεων, λαμβάνοντας μέρος στο online Wonderlust group ή σε ένα από τα επόμενα retreats που θα πραγματοποιηθούν.

2. Τι είναι για σένα η Lalita…

Διένυσα μια περίοδο με πολλές αλλαγές στη ζωή μου. Μια από τις επανεκκινήσεις ήταν και η αναζήτηση του τί θέλω να προσφέρω, ποιος είναι ο σκοπός της ζωής μου. Εκείνη την εποχή ένιωθα πολύ έντονα την ανάγκη να κάνω μικρά ταξίδια, να συναντώ άλλες γυναίκες με τις ίδιες αναζητήσεις και ανάγκες, ήθελα να συνδυάσω την απόδραση με την πνευματική μου αφύπνιση. Η Lalita δημιουργήθηκε μέσα από την δική μου ανάγκη για σύνδεση, εξέλιξη και απόλαυση. Σε συνδυασμό με την μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας που έχω, ως πρώην διευθυντικό στέλεχος σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Η ιδέα ήταν να συνδυάσω ένα οργανωμένο με φροντίδα ταξίδι, με εμπειρίες που θα βοηθήσουν τις γυναίκες να πάνε ένα βήμα πιο βαθιά μέσα τους, θα συνδεθούν με το σώμα τους και τα συναισθήματα τους, χωρίς ενοχές, αλλά με απόλαυση και απελευθέρωση.

Στη πορεία εμφανίστηκε ο COVID και ένιωσα την μεγάλη ανάγκη που εμφανίστηκε για σύνδεση και επαφή. Και έτσι δημιουργήθηκε το WonderLust, το μοναδικό συνδρομητικό group που σκοπό έχει να μας ξαναφέρει σε επαφή με τη θηλυκότητα μας και να μας προσφέρει τα εφόδια για εσωτερική ισορροπία.

3. Σε ποιους απευθύνονται τα όσα πρεσβεύει η Lalita;

Η Lalita είναι για σένα που θέλεις να να βρεις τον ερωτισμό σου, για σένα που τιμάς τους πολλαπλούς ρόλους της ζωής αλλά αφήνεις τελευταίο τον εαυτό σου, για σένα που θέλεις να αποκτήσεις ξανά ευεξία, ευφορία και χαρά, για σένα που έχεις ανάγκη να αποκτήσεις μια καλύτερη σχέση με το σώμα σου, με το φαγητό και με τα συναισθήματα σου, για σένα που θέλεις να αποκτήσεις νέες συνήθειες με επίκεντρο την φροντίδα σου, για σένα που θέλεις να ανήκεις σε ένα υπέροχο group γυναικών που έχουν τις ίδιες ανησυχίες με τις δικές σου.

Η Lalita είναι εσύ, η Lalita είναι για όλες μας.

4. Πόσο εύκολο είναι για μια γυναίκα να βρει το μέσα της… 

Η πολυφωνία της καθημερινότητας σε συνδυασμό με τις υψηλές απαιτήσεις που έχουμε για τον εαυτό μας, μας έχει οδηγήσει στο να χάσουμε την επαφή με τη  θηλυκή μας, έμφυτη φύση. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να ξανά θυμίσουμε στον εαυτό μας ότι είναι ζωτικής σημασίας η παύση, η ανατροφοδότηση, η σύνδεση με το σώμα μας, η κατανόηση και η ικανοποίηση των αναγκών μας. Γιατί μόνο αν είμαστε εμείς πλήρης εσωτερικά, θα μπορούμε να προσφέρουμε και σε όσους υπάρχουν στη ζωή μας. Δεν είναι κάτι το δύσκολο, είναι όμως κάτι που χρειάζεται τη δέσμευση σου, να το τιμάς καθημερινά για να παραμένει σε ισορροπία. Στο WonderLust κάνουμε ακριβώς αυτό. Καλλιεργούμε και θρέφουμε μια νέα σχέση με την εσωτερική μας φωνή και δείχνοντας εμπιστοσύνη στην εσωτερική μας πυξίδα οδηγούμαστε μόνο σε ότι πραγματικά μας ταιριάζει.

5. Είναι προσβάσιμο το πρόγραμμα σε όλες τις γυναίκες; Και με ποιο τρόπο;;; Τι μπορεί να προσφέρει στη φίλη μου ή στη μαμά μου;

Το WonderLust έχει όλα τα εργαλεία, την αρχαία και νέα γνώση, τα εφόδια και τις πρακτικές που χρειαζόμαστε για να αποκτήσουμε μια νέα καθημερινότητα η οποία τιμά την κυκλική μας φύση και προσφέρει ισορροπία σε μυαλό, σώμα και πνεύμα. Είναι online, προσβάσιμο από όλες τις γυναίκες και έχει τέτοια δομή που σου προσφέρει την ευελιξία να το παρακολουθείς όποτε κι από όπου μπορείς. Επίσης, δεν υπάρχει καμία δέσμευση, επομένως μπορείς να το παρακολουθήσεις για όσους και για όποιους μήνες θέλεις. Όλες οι πρακτικές, οι συναντήσεις και το γραπτό υλικό είναι διαθέσιμο για όσο διάστημα τρέχει ο κάθε κύκλος. Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείς να βρεις σημαντικές πληροφορίες καθώς και όλο το πρόγραμμα που θα εξερευνήσουμε , ξεκινώντας την Τετάρτη 15/09.

Κλείνοντας την όμορφη συζήτηση να πούμε ότι η Βασιλική κάνει δώρο σε μια από εσάς. Mια τρίμηνη συνδρομή αξίας 75€ για το WonderLust που ξεκινά τώρα στις 15/9 και θα τρέξει σαν διαγωνισμός στο προφίλ μου στο Instagram!

Γνωρίζουμε την Βασιλική Τσαντίλα, την ψυχή της Lalita_Greece

Διάβασε ακόμα: Η Express Publishing καινοτομεί στη διδασκαλία των Αγγλικών

Είμαι η Έλενα, αλλιώς η busy mama. Εκπαιδευτικός και μαμά ενός μικρού πρίγκιπα κι ενός μικρού ροζ μακαρόν. Ερωτευμένη πάντα με εκείνο το αγόρι που γνώρισα το 2005 και συνεχίζει ακόμα να με αντέχει. Πιστεύω ακράδαντα ότι μια μαμά δεν παύει ποτέ να είναι και γυναικά. Το busymama.gr έχει ως κέντρο του τη γυναίκα σε όλους της τους ρόλους.

Γράψτε ένα Σχόλιο