ΓΥΝΑΙΚΑ

Fall nail trends

Pinterest LinkedIn Tumblr

Αλλάζει σιγά σιγά η εποχή, αλλάζουν τα χρώματα της φύσης και το μυαλό μας τρέχει σε χουχουλιαστά πουλόβερ, αχνιστό καφέ και τζάκι. Ήρθε η ώρα να δούμε αναλυτικά τα fall nail trends της εποχής που ξεκινά.

Και η επόμενη σκέψη είναι ο χρωματισμός που θα επικρατήσει στις εμφανίσεις μας από εδώ και πέρα. Το φθινόπωρο επιβάλλει χρώματα ζεστά, χρώματα θαλπωρής. Και με αυτά θα ντύσουμε τα νύχια μας τις επόμενες ημέρες.

Τα nail trends για FW2020 είναι χρώματα εμπνευσμένα από τη χρωματική παλέτα του φθινοπώρου.

Fall nail trends

Χρώματα σε ζεστό κόκκινο, πορτοκαλί, σάπιο μήλο, πράσινο, είναι κάποιες από τις αποχρώσεις που θα πρωταγωνιστήσουν στα νύχια το επόμενο διάστημα.

Fall nail trends
Fall nail trends
Fall nail trends
Fall nail trends
=

Από τα πιο δυνατά Fall nail trends είναι το teal. Το μπλε με πράσινους υποτόνους, έντονο, δυναμικό. Το μπλε ταιριάζει χρωματικά με το φθινόπωρο, αν και οι περισσότεροι το έχουμε συνδυάσει με το καλοκαίρι και την θάλασσα. Όμως η συγκεκριμένη απόχρωση, ταιριάζει πολύ με τα φθινοπωρινά χρώματα και τα πρωτοβρόχια.

Fall nail trends

Τέλος, το light grey είναι μια άκρως φθινοπωρινή απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα στην μεταβατική περίοδο του φθινοπώρου. Ούτε ανοιχτό, ούτε σκούρο, κάτι ενδιάμεσο που ταιριάζει με όλα και όλες τις ώρες. Το γκρι αποτελεί μία safe επιλογή ακόμα και για τους πιο δύσκολους και αναποφάσιστους.

Fall nail trends

Προετοιμάσου σιγά σιγά για τις κλιματολογικές συνθήκες που αλλάζουν και δώσε στο στυλ σου κάτι από φθινόπωρο. Επιβάλλεται!

Fall nail trends

Είμαι η Beauty On The Duty και μέχρι την επόμενη φορά σε φιλώ! Αλλιώς μπορούμε να τα λέμε σε Instagram & Facebook!

https://beautyontheduty.files.wordpress.com/2020/09/24296346_929362767222644_592153593481300746_n.png?w=200

Διαβάστε επίσης: Condenced Beauty: Η ομορφιά κρυμμένη σε μια αμπούλα

Είμαι η Έλενα, αλλιώς η busy mama. Εκπαιδευτικός και μαμά ενός μικρού πρίγκιπα κι ενός μικρού ροζ μακαρόν. Ερωτευμένη πάντα με εκείνο το αγόρι που γνώρισα το 2005 και συνεχίζει ακόμα να με αντέχει. Πιστεύω ακράδαντα ότι μια μαμά δεν παύει ποτέ να είναι και γυναικά. Το busymama.gr έχει ως κέντρο του τη γυναίκα σε όλους της τους ρόλους.

Γράψτε ένα Σχόλιο