ΝΕΑ

Είσαι έτοιμη για black Friday και το καλοκαίρι;

Pinterest LinkedIn Tumblr

Black Friday και το καλοκαίρι;;; Με το Notino.gr όλα γίνονται! Στην καρδιά του καλοκαιριού και για μια εβδομάδα το Notino.gr φροντίζει να αποκτήσουμε τα απαραίτητα των διακοπών με 20% έκπτωση. Από τις 11/7 έως και τις 17/7 μπορείς να βρες μια απίστευτη ποικιλία σε προϊόντα και αγαπημένα brands σε έκπτωση με την ειδική σήμανση Black Friday. Μήπως ήρθε η ώρα λοιπόν να απαντήσουμε ένα μεγάλο ναι στην ερώτηση αν είσαι έτοιμη για Black Friday και το καλοκαίρι;

Έχεις βάλει στο μάτι κάποια προϊόντα από brands μεγάλα και πιθανότατα και ακριβά;;; Ήρθε η ώρα να τα αποκτήσεις με σημαντική έκπτωση με τον κωδικό έκπτωσης του καταστήματός! Θέλεις να εμπλουτίσεις το νεσεσέρ των διακοπών με τα αγαπημένα σου προϊόντα αλλά μέχρι σήμερα το σκεφτόσουν;;; Στο Notino.gr βρίσκεις αυτά που θέλεις με έκπτωση! Χρειάζεται να εμπλουτίσεις τα προϊόντα του μακιγιάζ σου αλλά το σκέφτεσαι από οικονομικής άποψης ;;; Από 11/7 μέχρι 17/7 θα μπορείς να βρεις τα πάντα με 15-40% έκπτωση!

Η παράδοση της “Black Friday”

Η παράδοση των Black Friday αγορών προέρχεται από τις ΗΠΑ και από εκεί εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο. Οι προσφορές Black Friday πραγματοποιούνται την Παρασκευή μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών και οι εκπτώσεις είναι πραγματικά μεγάλες. Με τη Black Friday ξεκινάει κάθε χρόνο ο αγοραστικός «πυρετός» της περιόδου των Χριστουγέννων.

Η Black Friday προέρχεται από τη «Μαύρη Παρασκευή» του 1929, όταν μετά το κραχ του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης και την έναρξη της οικονομικής κρίσης, ορισμένοι έμποροι διοργάνωσαν μια μέρα γεμάτη εκπτώσεις για να παρακινήσουν τους καταναλωτές. Το γεγονός αγαπήθηκε από το κοινό και σήμερα η Black Friday είναι μία από τις ισχυρότερες ημέρες αγορών του έτους.

Γιατί το Notino.gr έχει θεσπίσει το Summer Black Friday;

Χρειάζεσαι αντηλιακό, καλλυντικά ταξιδιού, προϊόντα μακιγιάζ και καλοκαιρινό άρωμα; Στο Notino.gr η Summer Black Friday είναι γεγονός για να μπορείς να αγοράζεις όλα τα απαραίτητα με σημαντικά μεγάλη έκπτωση. Με τα χρήματα που θα εξοικονομήσεις μπορείς να κάνεις κάποια ακόμα εκδρομή. Ακόμη και τα καλοκαίρια απαιτούν «Black Friday» λοιπόν μόνο στο Notino.gr!

Διαβάστε ακόμα: Τι πήρα μαζί μου στο πρώτο μπάνιο για φέτος

Είμαι η Έλενα, αλλιώς η busy mama. Εκπαιδευτικός και μαμά ενός μικρού πρίγκιπα κι ενός μικρού ροζ μακαρόν. Ερωτευμένη πάντα με εκείνο το αγόρι που γνώρισα το 2005 και συνεχίζει ακόμα να με αντέχει. Πιστεύω ακράδαντα ότι μια μαμά δεν παύει ποτέ να είναι και γυναικά. Το busymama.gr έχει ως κέντρο του τη γυναίκα σε όλους της τους ρόλους.

Γράψτε ένα Σχόλιο