ΒΙΒΛΙΟ / ΘΕΑΤΡΟ

Familium.gr: Τα best seller βιβλία αφιερωμένα στη γιαγιά και τον παππού.

Pinterest LinkedIn Tumblr

Φαντάσου τη ζωή πριν από εσένα… ΠΟΛΥ πριν.

Τα βιβλία «Γιαγιά, μίλα μας για σένα» και «Παππού, μίλα μας για σένα», που κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις Familium για πρώτη φορά στην Τσεχία το 2018 με την υπογραφή της Monika Koprivova, προσθέτουν έναν ακόμη σταθμό στο γεμάτο αναμνήσεις ταξίδι των παππούδων και κυκλοφορούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Familium.gr: Τα best seller βιβλία αφιερωμένα στη γιαγιά και τον παππού.

Αφιερωμένα στη Γιαγιά και τον Παππού, τα δύο βιβλία σταματούν για λίγο τον χρόνο και μας ταξιδεύουν σε μία εποχή που κανένα Instagram story δεν θα μπορούσε να αποτυπώσει σήμερα. Ένα «ζωντανό» δώρο που θα περάσει από γενιά σε γενιά και θα φτάσει να αποτελεί έναν ανεκτίμητο θησαυρό αναμνήσεων για όλη την οικογένεια. 

Αναβιώστε τη ζωή που έζησαν οι αγαπημένοι σας παππούδες, σελίδα-σελίδα, μέσα από τη δική τους ματιά, δείτε τους να τα γεμίζουν σημειώσεις και να αποτυπώνουν τη ζωή τους στο ιλουστρασιόν χαρτί ή, ακόμα καλύτερα, παρακολουθήστε τα παιδιά σας να γίνονται κομμάτι της ζωής των παππούδων τους. Για την ελληνική έκδοση, η συγγραφέας συνεργάστηκε με Έλληνες αφηγητές και κατοίκους προκειμένου να μεταφέρει, μέσα από τα βιβλία της, όλες τις μνήμες που χαρακτηρίζουν την ελληνική οικογένεια.

Γιαγιά… Παππού… Μίλα μας για σένα!

Η οικογένεια, μια έννοια συνυφασμένη με την ελληνική κοινωνία, αποκτά πλέον έναν μοναδικό, πολύτιμο θησαυρό αναμνήσεων με δύο βιβλία που έρχονται να ενώσουν το «χθες» με το «σήμερα» με τον πιο γλυκό και ουσιαστικό τρόπο. Έφτασε η στιγμή ο  παππούς και η γιαγιά, φιγούρες αγαπημένες που κουβαλούν μαζί τους μια αίγλη άλλης εποχής, να συνειδητοποιήσουν τη σημαντική θέση που κατέχουν στην καρδιά των παιδιών και των εγγονών τους.

Familium.gr: Τα best seller βιβλία αφιερωμένα στη γιαγιά και τον παππού.

Το ανθεκτικό, με vintage αναφορές, εξώφυλλο του βιβλίου και οι 132 σελίδες από πολυτελές ιλουστρασιόν χαρτί, κρύβουν μέσα τους διαφορετικά κεφάλαια και περιλαμβάνουν κείμενα, σκίτσα και εικόνες που συνδέονται με την ιστορία της ελληνικής οικογένειας και που αναπαριστούν όλα τα στάδια της ζωής των αγαπημένων μας παππούδων: από την παιδική τους ηλικία, μέχρι την οικογενειακή τους ζωή, την επαγγελματική τους δραστηριότητα και όλα τα ενδιαφέροντα που είχαν μεγαλώνοντας! 

Ραντεβού με το χθες… για να μάθει το σήμερα.

Οι αγαπημένοι μας παππούδες, εκείνοι που ξεκίνησαν την οικογένεια που εμείς απολαμβάνουμε σήμερα, γίνονται ξανά πρωταγωνιστές σε ένα ραντεβού με τον νεότερο εαυτό τους. Έγιναν άραγε αυτό που σχεδίαζαν να γίνουν όταν ήταν μικροί; Κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους που σκάρωναν όταν δεν υπήρχαν άλλα Μέσα παρά μόνο η φαντασία και η αθωότητά τους; Αλήθεια, θυμούνται καθόλου τους δικούς τους παππούδες;  Για πρώτη φορά, οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας γίνονται οι ίδιοι οι «συγγραφείς» της ζωής τους και μας μεταφέρουν τις αναμνήσεις τους μέσα από την προσωπική τους ματιά. Η ιστορία τους ζωντανεύει ξανά, οι σελίδες γεμίζουν μελάνι που καταγράφει τα όνειρα, τις απογοητεύσεις και τις χαρές που είχαν όταν ήταν νέοι και τα μάτια γεμίζουν δάκρυα συγκίνησης όταν το «χθες» ζωντανεύει ξανά στο «σήμερα». 

Ανακαλύψτε τα βιβλία «Γιαγιά, μίλα μας για σένα» και «Παππού, μίλα μας για σένα» στο www.familium.gr, στα καταστήματα Public και στο www.public.gr.

Latest news: Ο εκδοτικός οίκος, με έδρα την Τσεχία, μετά την είσοδό του στην ελληνική αγορά ανακοινώνει με χαρά τη συνεργασία με την καταξιωμένη ηθοποιό, σκηνοθέτη και συγγραφέα Κάρμεν Ρουγγέρη ως Brand Ambassador για τις δύο αυτές εκδόσεις στη χώρα μας. Η είδηση αυτή εγκαινιάζει μία σειρά από ενέργειες που θα αναδείξουν στον μέγιστο βαθμό τον μοναδικό χαρακτήρα των δύο βιβλίων. 

Τα δύο βιβλία με την υπογραφή της Monika Koprivova κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2020 και έχουν ήδη καταφέρει να κερδίσουν περίοπτη θέση στα σπίτια και τις καρδιές πολλών οικογενειών που αναζητούσαν ένα μοναδικό τεκμήριο αναμνήσεων, έναν ανεκτίμητο θησαυρό για όλη την οικογένεια που ενώνει το «χθες» με το «σήμερα» με τον πιο γλυκό και ουσιαστικό τρόπο.

Είμαι η Έλενα, αλλιώς η busy mama. Εκπαιδευτικός και μαμά ενός μικρού πρίγκιπα κι ενός μικρού ροζ μακαρόν. Ερωτευμένη πάντα με εκείνο το αγόρι που γνώρισα το 2005 και συνεχίζει ακόμα να με αντέχει. Πιστεύω ακράδαντα ότι μια μαμά δεν παύει ποτέ να είναι και γυναικά. Το busymama.gr έχει ως κέντρο του τη γυναίκα σε όλους της τους ρόλους.

Γράψτε ένα Σχόλιο