Απόλυτη Υγιεινή Καθαριότητα Dixan

Το νέο υγρό απορρυπαντικό Dixan Clean & Hygiene ήρθε για να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις για υγιεινή της εποχής μας. Απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή Dixan για ρούχα καθαρά και απαλλαγμένα από ρύπους. Ανακαλύψτε, λοιπόν, το νέο Dixan Clean & Hygiene.

Με την προηγμένη του σύνθεση, το νέο Dixan Clean & Hygiene διεισδύει βαθιά στις ίνες των ρούχων για να απομακρύνει τους ανεπιθύμητους λεκέδες, ενώ χάρη στην τεχνολογία διατήρησης αρώματος, τα ρούχα θα μυρίζουν φρεσκάδα και καθαριότητα για περισσότερο διάστημα! Η ειδική του φόρμουλα δεσμεύει τα μόρια κακοσμίας και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές, αφήνοντας ένα εξαιρετικό άρωμα που απελευθερώνεται σταδιακά, ακόμα και μέρες μετά την πλύση. 

Το Dixan Clean & Hygiene προσφέρεται σε συσκευασία 70 μεζούρων, για να σας εξασφαλίσει 4 μήνες απόλυτης καθαριότητας Dixan. Αναζητήστε το τώρα, σε προσφορά 70 + 10 μεζούρες δώρο, για ακόμα περισσότερη καθαριότητα και υγιεινή! 

Dixan Clean & Hygiene Γιατί υγιεινή και καθαριότητα πάνε μαζί!

Διαβάστε επίσης: Το ArGOODaki των Goody’s Burger House στηρίζει τα παιδιά του Πανελλήνιου Συλλόγου «ΦΡΟΝΤΙΔΑ»

Για όλα τα νέα ακολουθήστε με και στο Instagram

Author

Το όνομα μου είναι Έλενα. Είμαι 32 ετών και η καταγωγή μου είναι από το Άργος. Σύζυγος εδώ και 3 χρόνια και μαμά του Βαγγελάκη.

Write A Comment