Διάφορα

Nestlé NAN SUPREMEPRO 3: Η νέα πρόταση της Nestlé για τη διατροφή των παιδιών

Pinterest LinkedIn Tumblr

Η Nestlé, με πάνω από 150 χρόνια εξειδίκευσης στη βρεφική και παιδική διατροφή, εμπλουτίζει σήμερα την Premium σειρά γάλακτος σε σκόνη NAN SUPREMEPRO με το νέο NAN SUPREMEPRO 3. Το NAN SUPREMEPRO 3 απευθύνεται σε παιδιά από τον 1ο χρόνο, με καινοτόμα φόρμουλα εμπνευσμένη από χρόνια έρευνας πάνω στο μητρικό γάλα.*

Η περίοδος μετά τον πρώτο χρόνο είναι συναρπαστική αλλά και ταυτόχρονα καθοριστική για τη υγεία των παιδιών. Η σωστή διατροφή είναι εξαιρετικά σημαντική για τα παιδιά, καθώς υποστηρίζει τις αυξανόμενες ανάγκες τους. Για την περίοδο αυτή, που το παιδί αναπτύσσεται, αρχίζει να ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω του και εξελίσσεται μέρα με τη μέρα, η Nestlé δημιούργησε το προηγμένο ρόφημα γάλακτος NAN SUPREMEPRO 3. Το NAN SUPREMEPRO 3 είναι το μόνο γάλα σε σκόνη με 5 Ολιγοσακχαρίτες Μητρικού Γάλακτος ΗΜΟ.

Για την περίοδο αυτή, που το παιδί αναπτύσσεται, αρχίζει να ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω του και εξελίσσεται μέρα με τη μέρα, η Nestlé δημιούργησε το προηγμένο ρόφημα γάλακτος NAN SUPREMEPRO 3. Το NAN SUPREMEPRO 3 είναι το μόνο γάλα σε σκόνη με 5 Ολιγοσακχαρίτες Μητρικού Γάλακτος ΗΜΟ.

Nestlé NAN SUPREMEPRO 3: Η νέα πρόταση της Nestlé για τη διατροφή των παιδιών

Πρόκειται για την πρώτη και μόνη επιλογή ροφήματος γάλακτος σε σκόνη για παιδιά άνω του ενός έτους, με έναν εξελιγμένο συνδυασμό ολιγοσακχαριτών HMO, δομικά όμοιων με τους 5 πιο άφθονους ολιγοσακχαρίτες που συναντώνται στο μητρικό γάλα, 2′-FL, DFL, LNT, 3′-SL, 6′-SL.

Οι Ολιγοσακχαρίτες Μητρικού Γάλακτος είναι ένα σύνολο διαφορετικών βιο-ενεργών συστατικών που βρίσκονται στο μητρικό γάλα. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι βοηθούν στην στήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος (Jantscher-Krenn, 2012).

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Το νέο NAN SUPREMEPRO 3, όπως και τα υπόλοιπα γάλατα της σειράς NAN SUPREMERPO, διαθέτει καινοτόμα συσκευασία. Έχει ξεχωριστό χώρο αποθήκευσης για τη μεζούρα και ένα ημιδιαφανές παράθυρο που επιτρέπει να βλέπετε τη στάθμη της σκόνης. Η συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη. Η μεζούρα και το καπάκι είναι από πλαστικό που δημιουργείται από τουλάχιστον 66% ζαχαροκάλαμο. Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος.

* Το NAN SUPREMEpro 3 δεν αποτελεί υποκατάστατο μητρικού γάλακτος, αλλά ρόφημα γάλακτος ειδικά προσαρμοσμένο για υγιή μικρά παιδιά από ενός έτους και πάνω. Ο μητρικός θηλασμός πρέπει να συνεχίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : DIY βάπτιση κοριτσιού με θέμα Μακαρόν: Ιδέες για να την οργανώσεις μόνη σου

Είμαι η Έλενα, αλλιώς η busy mama. Εκπαιδευτικός και μαμά ενός μικρού πρίγκιπα κι ενός μικρού ροζ μακαρόν. Ερωτευμένη πάντα με εκείνο το αγόρι που γνώρισα το 2005 και συνεχίζει ακόμα να με αντέχει. Πιστεύω ακράδαντα ότι μια μαμά δεν παύει ποτέ να είναι και γυναικά. Το busymama.gr έχει ως κέντρο του τη γυναίκα σε όλους της τους ρόλους.

Γράψτε ένα Σχόλιο