Διάφορα

Τα δημητριακά HONEY CHEERIOS® αγαπούν τις μέλισσες

Pinterest LinkedIn Tumblr

Τα δημητριακά HONEY CHEERIOS® της Nestlé συμβάλλουν στην προστασία των μελισσών, στηρίζοντας το έργο του The Bee Camp! Τα δημητριακά HONEY CHEERIOS® αγαπούν τις μέλισσες

Τα δημητριακά πρωινού HONEY CHEERIOS® της Nestlé αγαπούν τις μέλισσες, στις οποίες οφείλουν την υπέροχη μελένια γεύση τους! Και αυτό, γιατί τα λαχταριστά δαχτυλιδάκια από 5 διαφορετικά δημητριακά ολικής άλεσης, καλύπτονται με μέλι και φουρνίζονται για να αποκτήσουν την υπέροχη τραγανή γεύση τους. Έτσι είναι ιδανικά για ένα απολαυστικό και θρεπτικό πρωινό. Όμως, τα τελευταία χρόνια ο πληθυσμός των μελισσών έχει μειωθεί σημαντικά, ενώ συνεχίζεται να μειώνεται παγκοσμίως, λόγω των αλλαγών που φέρνει στο περιβάλλον ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Γι’ αυτό, τα HONEY CHEERIOS® στηρίζουν τη δράση του The Bee Camp, της πρώτης Οργάνωσης στην Ελλάδα για την προστασία των μελισσών και της βιοποικιλότητας.

Τα δημητριακά HONEY CHEERIOS® αγαπούν τις μέλισσες
Το πακέτο που έφτασε στα χέρια μας

Τα δημητριακά HONEY CHEERIOS® αγαπούν τις μέλισσες

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, συνεισφέρουν στο έργο του The Bee Camp, συμβάλλοντας ενεργά στην ενημέρωση και την κινητοποίηση μικρών και μεγάλων για την προστασία των μελισσών! Μέσα από εργαστήρια, συλλογικές δράσεις “πρασινίσματος” της πόλης αλλά και δράσεις εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης το The Bee Camp θέλει να εμπνεύσει σεβασμό για τη φύση και για ένα πιο αισιόδοξο και βιώσιμο μέλλον. 

Όπως αναφέρουν και οι εκπρόσωποι του The Bee Camp: «Το όραμά μας είναι ένας κόσμος στον οποίο ο άνθρωπος ζει σε αρμονία με τη βιοποικιλότητα και αποστολή μας είναι η εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την προστασία των μελισσών». 

Τα δημητριακά HONEY CHEERIOS® αγαπούν τις μέλισσες
Το πακέτο περιείχε και Seed Bombs

Πώς όμως μπορούμε και εμείς να συμβάλλουμε στην προστασία των μελισσών; Οι τρόποι είναι πολλοί! Μικρές καθημερινές πράξεις και απλές συνήθειες, μπορούν να φέρουν μεγάλη αλλαγή στο οικοσύστημα. 

FOLLOW US ON INSTAGRAM 

Τα δημητριακά HONEY CHEERIOS® αγαπούν τις μέλισσες

Με το να προτιμούμε βιολογικά φρούτα και λαχανικά, υποστηρίζουμε την υγεία των μελισσών ενθαρρύνοντας ένα γεωργικό σύστημα που σέβεται την ισορροπία της φύσης. Με το να μην “κουρεύουμε” το γρασίδι μας την Ανοιξη συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της φυσικής βλάστησης και των αγριολούλουδων, που είναι η βασική τροφή των μελισσών.  Μπορούμε ακόμα και να φυτέψουμε λουλούδια στον κήπο ή στο μπαλκόνι μας, με σκοπό να προσφέρουν νέκταρ και γύρη που είναι το αγαπημένο φαγητό των μελισσών. Και αν η όρεξη που έχουμε δεν σταματά εκεί, μπορούμε να διαβάσουμε βιβλία, βελτιώνοντας τις γνώσεις μας γύρω από τη ζωή των μελισσών και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, να περιηγηθούμε στο site του The Bee Camp, ή ακόμη και να γίνουμε μελισσο-εθελοντές ή μελλισο-εθελόντριες του The Bee Camp

Διάβασε επίσης: Καλοκαιρινές προτάσεις δώρων για τις μανούλες της ζωής μας

Είμαι η Έλενα, αλλιώς η busy mama. Εκπαιδευτικός και μαμά ενός μικρού πρίγκιπα κι ενός μικρού ροζ μακαρόν. Ερωτευμένη πάντα με εκείνο το αγόρι που γνώρισα το 2005 και συνεχίζει ακόμα να με αντέχει. Πιστεύω ακράδαντα ότι μια μαμά δεν παύει ποτέ να είναι και γυναικά. Το busymama.gr έχει ως κέντρο του τη γυναίκα σε όλους της τους ρόλους.

Γράψτε ένα Σχόλιο