Διάφορα

Φέτος τα Χριστούγεννα επιλέγουμε δώρα Disney

Pinterest LinkedIn Tumblr

Τα φετινά Χριστούγεννα συνεχίζουμε να προσφέρουμε χαρά και χαμόγελα μέσα από τη μαγευτική σειρά δώρων της Disney. Τα καλύτερα προϊόντα Disney, Pixar, Star Wars & Marvel γίνονται οι κορυφαίες επιλογές για τους αγαπημένους μας. Φέτος τα Χριστούγεννα επιλέγουμε δώρα Disney.

Φέτος τα Χριστούγεννα επιλέγουμε δώρα Disney

Τα Χριστούγεννα συνοδεύονται πάντα από χαρά, αγάπη, δώρα και αναμφισβήτητα όμορφες οικογενειακές στιγμές. Οι φετινές γιορτές μπορεί να είναι λίγο διαφορετικές στον τρόπο που θα τις βιώσουμε, αλλά θα κατακλύζονται και φέτος από την ανάγκη να «μοιράσουμε» χαρά στους ανθρώπους που αγαπάμε. Η Disney, ως πηγή έμπνευση, μαγείας και χαράς μας προτείνει τις πιο όμορφες επιλογές δώρων που θα γεμίσουν χαμόγελα κάθε μας στιγμή! 

Φέτος τα Χριστούγεννα επιλέγουμε δώρα Disney

Φέτος τα Χριστούγεννα επιλέγουμε δώρα Disney

Αυτή την εορταστική περίοδο ανακαλύπτουμε τις κορυφαίες προτάσεις της Disney από τη συλλογή για το 2020, στην οποία παρουσιάζονται τα καλύτερα προϊόντα από Disney, Pixar, Star WarsTM και Marvel. Δώρα και παιχνίδια για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας, που μας μεταφέρουν στον μαγικό κόσμο του FROZEN II, των γαλαξιακών περιπετειών του Star WarsTM, αλλά και των σούπερ ηρώων της Marvel. Με αυτή τη φανταστική επιλογή δώρων η μαγεία ξεχειλίζει και αυτή την εορταστική περίοδο, γεμίζοντας χαρά, χαμόγελα και δημιουργώντας όμορφες οικογενειακές στιγμές, όπως ακριβώς συνέβη και στη Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney μέσα από μια υπέροχη σύντομη ταινία. 

Φέτος τα Χριστούγεννα επιλέγουμε δώρα Disney

Φέτος η Disney, στο πλαίσιο της εορταστικής καμπάνιας της, «Από την οικογένεια μας στη δική σας» δημιούργησε μια τρισδιάστατη σύντομη ταινία κινουμένων σχεδίων που αφηγείται τη συγκινητική ιστορία μιας γιαγιάς, της εγγονής της και των οικογενειακών παραδόσεων. Η ιστορία που ζεσταίνει τις καρδιές μας, είναι εμπνευσμένη από θέματα όπως οι παραδόσεις και η οικογενειακή συνύπαρξη, αυτή που γεμίζει με αγάπη την ψυχή των ανθρώπων. Η γεμάτη συναίσθημα φωνή της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας Τάμτα, η οποία ερμηνεύει το τραγούδι “Love Is A Compass”, πλαισιώνει την ταινία, η οποία είναι διαθέσιμη για προβολή στην σελίδα της Disney στο Facebook και στο κανάλι της Disney στο YouTube. Επίσης στο YouTube μπορείτε να βρείτε και το μουσικό βίντεο από την ηχογράφηση της Τάμτα.

Τα παιχνίδια Disney μπορείτε να τα βρείτε και με ένα κλικ online στα Pubic! Καλές μαγικές γιορτές από τη Disney!

Διαβάστε ακόμα: Χριστούγεννα με την APIVITA: Let It Bee Bright!

Είμαι η Έλενα, αλλιώς η busy mama. Εκπαιδευτικός και μαμά ενός μικρού πρίγκιπα κι ενός μικρού ροζ μακαρόν. Ερωτευμένη πάντα με εκείνο το αγόρι που γνώρισα το 2005 και συνεχίζει ακόμα να με αντέχει. Πιστεύω ακράδαντα ότι μια μαμά δεν παύει ποτέ να είναι και γυναικά. Το busymama.gr έχει ως κέντρο του τη γυναίκα σε όλους της τους ρόλους.

Γράψτε ένα Σχόλιο