Πως να δείχνετε στιλάτη χωρίς κόπο

Το μυστικό για να δείχνετε εντυπωσιακή και στιλάτη, δεν είναι να φοράτε τα πιο ακριβά και μοντέρνα ρούχα. Δεν χρειάζεται κόπο, χρειάζεται τρόπο κορίτσια μου και παρακάτω θα βρείτε 5 απλούς τρόπους για να δείχνετε μοδάτη χωρίς κόπο! 

Ολόσωμη φόρμα

Αποτελεί ένα κομμάτι που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση όλες τις εποχές του χρόνου. Με μακρύ μανίκι σαν πουκάμισο, είναι ό,τι πρέπει ακόμη και για το γραφείο. Και φυσικά θα ολοκληρώσει την εμφάνιση σας ένα δερμάτινο μπουφάν θα δώσει επιπλέον στυλ στο outfit. Ένα δερμάτινο σακάκι βελτιώνει κάθε σας εμφάνιση, από την πιο απλή μέχρι την πιο επίσημη. Το μαύρο δέρμα είναι η κλασική επιλογή, αλλά δεν είναι απαραίτητο. 

Τα γυαλιά ηλίου είναι πάντα must

Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου είναι πάντα στη μόδα και δίνει στην εμφάνιση σας αυτό το κάτι. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που προσθέτει υπέροχο στυλ στο ντύσιμο, αλλά παράλληλα προστατεύει τα μάτια από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου. Αυτά που θα φορεθούν είναι τα γυαλιά ηλίου «μάσκα», με «γέφυρα» στη κορυφή τους, τα γυαλιά σε στυλ γάτας και μάτριξ.

Όσα περισσότερα layers, τόσο το καλύτερο

Όσες περισσότερες επιφάνειες ρούχων φοράτε πάνω σας, τόσο το λιγότερο πιθανό είναι να καταστρέψετε το αποτέλεσμα της εμφάνισης σας. Ένα παράδειγμα είναι ένα παλτό, πάνω από ένα σακάκι, πάνω από ένα πουκάμισο πάνω από ένα t-shirt. 

Φορέστε τα λάθος παπούτσια

Ό,τι κανονικά θα επιλέγατε να φορέσετε, επιλέξτε το αντίθετο. Αλλάξτε, για παράδειγμα, τα ψηλά τακούνια σας για ένα ζευγάρι flat μποτάκια. Όσο πιο λάθος αισθάνεστε, τόσο πιο σωστό είναι.

Πάρτε το καπελάκι σας και..

Είναι γεγονός ότι στην Ελλάδα δεν το έχουμε και πολύ στα υπόψιν μας αλλά σίγουρα, αν το βάλετε στη ζωή σας, θα δώσει άλλο ύφος στις εμφανίσεις σας. Πρέπει να το φορέσετε, βέβαια, σωστά, αλλιώς μπορεί να φανεί αποκριάτικο. Δεν χρειάζονται υπερβολές.

Ειρήνη από το EforEirini
Find me on FACEBOOK & INSTAGRAM

Author

Το όνομα μου είναι Έλενα. Είμαι 32 ετών και η καταγωγή μου είναι από το Άργος. Σύζυγος εδώ και 3 χρόνια και μαμά του Βαγγελάκη.

Write A Comment