Διάφορα

ΟΙ «ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΠΥΤΖΑΜΕΣ» ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ DISNEY JUNIOR

Pinterest LinkedIn Tumblr

Οι «Ήρωες με Πυτζάμες» επιστρέφουν στο Disney Junior.  Τα νέα, συναρπαστικά επεισόδια από τη Δευτέρα 15 Μαρτίου μέχρι και την Παρασκευή 26 Μαρτίου στις 15.00! Το Disney Junior είναι διαθέσιμο μέσω Cosmote TV, Vodafone TV, Wind Vision.

ΝΕΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Από τη Δευτέρα 15 Μαρτίου και καθημερινά στις 15.00, οι Γκέκο, Ολέτ και Κάτμποϊ επιστρέφουν στο Disney Junior, για να σώσουν τη μέρα εν μία νυκτί, με τη βοήθεια του νέου φίλου τους, του Νιούτον Σταρ. Στο πρώτο, νέο επεισόδιο, με τίτλο Η Διαστημική Μηχανή του Ρομέο (Δευτέρα 15 Μαρτίου), ο Νιούτον, με τη βοήθεια της αγαπημένης ομάδας, καταλαβαίνει ότι δεν είναι μόνο έξυπνος, αλλά ξεδιπλώνει τις ηρωικές του ικανότητες και τη θαρραλέα πλευρά του εαυτού του.

ΟΙ «ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΠΥΤΖΑΜΕΣ» ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ DISNEY JUNIOR

Follow us on Instagram

Η διασκέδαση δεν περιορίζεται μόνο στα νέα επεισόδια! Τώρα, μπορούν να ζωγραφίσουν τους αγαπημένους τους «Ήρωες με Πυτζάμες», αποθηκεύοντας και εκτυπώνοντας τη σελίδα ζωγραφικής, ενώ απολαμβάνουν περισσότερα video στην playlist «Ήρωες με Πυτζάμες» στο You Tube κανάλι της Disney Greece! 

Η πραγματική φιλία, σε συνδυασμό με τις υπερδυνάμεις, κάνουν τους «Ήρωες με Πυτζάμες» ανίκητους μαχητές για τη σωτηρία της πόλης και τη διαφύλαξη του κοινού καλού!

ΟΙ «ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΠΥΤΖΑΜΕΣ» ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ DISNEY JUNIOR

Απολαύστε αμέτρητα βίντεο στην playlist «Ήρωες με Πυτζάμες» στο You Tube και τα 3 νέα βίντεο του Μαρτίου 💜 H Μεγάλη Αδελφή Μοτσούκι, Παγίδα Ύπνου και 🔎Aποστολή Παζλ: Πιάσε τον Κακό! ενώ μπορείτε να εκτυπώσετε τη σελίδα ζωγραφικής και να δώσετε χρώμα στους αγαπημένους «Ήρωες με Πυτζάμες»!

Διαβάστε επίσης: Συγκοίμηση: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις

Θηλασμός: Προτάσεις για τη νέα μαμά

Είμαι η Έλενα, αλλιώς η busy mama. Εκπαιδευτικός και μαμά ενός μικρού πρίγκιπα κι ενός μικρού ροζ μακαρόν. Ερωτευμένη πάντα με εκείνο το αγόρι που γνώρισα το 2005 και συνεχίζει ακόμα να με αντέχει. Πιστεύω ακράδαντα ότι μια μαμά δεν παύει ποτέ να είναι και γυναικά. Το busymama.gr έχει ως κέντρο του τη γυναίκα σε όλους της τους ρόλους.

Γράψτε ένα Σχόλιο